LUNI, 26 IUNIE 2017

Regulile expunerii corecte la soare. Cum să eviți petele maronii apărute din cauza razelor solare

Anca Bahrin, farmacist manager, a venit la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și a vorbit despre neplăcerile ce pot apărea după expunerea prelungită la soare, fără protecție adecvată. Nu numai când suntem la mare, și și înainte de a ieși din casă, trebuie să folosim o cremă de protecție eficientă, avertizează specialistul. Una dintre neplăcerile expunerii prelungite și fără protecție la soare este apariția acelor pete maronii.

”Expunerea prelungită la soare fără o protecție adecvată poate duce la apariția petelor pigmentare. Pe timpul verii soarele emite radiații de trei ori mai mari decât pe tot parcursul anului, de aceea este foarte important să ne protejăm. Radiațiile UVA și UVB sunt cele care afectează pielea”, a explicat invitata matinalului de la Antena 1. 

Află din clipul alăturat ce trebuie să faci pentru a nu rămâne cu pete după expunerea la soare.

COMENTARII

9 Beneficii Pentru Sănătate a plantei Ashwagandha

acum 1 zile

Ashwagandha este folosită de 3000 de ani pentru a elibera stresul, pentru a creşte nivelul de energie şi pentru îmbunătăţirea concentrării.

Avantajele postului asupra stării generale de sănătate

acum 6 zile

Postul ajută atât pe plan spiritual, cât și fizic. Acesta poate ajuta organismul în moduri la care nu te-ai fi gândit. Beneficiile postului includ detoxifierea, vindecarea mai rapidă, pielea radiantă și hormonii anti-îmbătrânire, pe lângă apropierea de divinitate. Postul nu înseamnă doar abținerea de la mâncare și băutură, ci testarea voinței pentru o perioadă determinată de timp. În continuare, vom dezvolta avantajele acestei perioade asupra ta:

Cum să previi astenia de primăvară, afecțiunea care are efect asupra a jumătate din populație

acum 6 zile

Astenia sezonieră sau de primăvară apare mai des în cazul femeilor, afectează, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, jumătate din populație, și poate fi cauzată atât de imposibilitatea organismului de a se adapta noilor condiții de mediu, cât și de modificări hormonale sau o alimentație deficitară, lipsită de vitamine și minerale. De multe ori o poți confunda cu un episod depresiv, deși pe lângă simptomele comune acestuia, afecțiunea are și câteva specifice. Cele mai frecvente simptome sunt:

Aportul zilnic de vitamine si minerale: ce trebuie sa stii

acum 7 zile

Vitaminele si mineralele sunt substante nutritive care exercita roluri importante in organism. Acestea sunt necesare in cantitati mici, de ordinul microgramelor sau miligramelor.

Ce trebuie sa stii pentru o alaptare usoara?

acum 9 zile

Exista foarte multe lucruri la care o proaspata mamica trebuie sa se gandeasca, dar cel mai important aspect ramana alaptarea. Aceasta este importanta deoarece copilul trebuie hranit de cateva ori pe zi pentru ca laptele matern sa ii ofere nutrientii esentiali dezvoltarii sale.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »