MARTI, 03 MAI 2016

Spune-mi ce GRUPĂ de SÂNGE ai, ca să-ți spun ce BOALĂ GRAVĂ vei avea! Indiciu: O ANUMITĂ grupă este cea mai ”IMUNĂ” la boli

 hepta.ro

Poți să-ți schimbi garderoba, dieta sau antrenamentele, dar nu vei putea nicicând să-ți schimbi grupa de sânge. Aceasta este determinată de substanțe microscopice, pe care le-ai moștenit de la părinți și care se găsesc la suprafața globulelor roșii ale sângelui (eritrocite).

Acestea interacționează cu sistemul imunitar și au un rol important în tipurile de boli pe care le-ai putea dezvolta de-a lungul timpului. Așadar, în funcție de grupele A, B, AB, sau 0, pot apărea următoarele boli: cardiovasculare, cancer etc.


Grupa de sânge AB poate crește riscul problemelor neurologice. Posesorii vârstnici ai grupei AB se pot confrunta cu pierderi de memorie  și au dificultăți de a reține/ a învăța pe de rost anumite texte. În plus, riscul de a dezvolta cancer stomacal este mai 26% mai mare decât la grupele B sau 0, potrivit American Journal of Epidemiology.


Dacă ai grupa O, riscul de a avea probleme cardiovasculare este mai mic cu 23 procente, comparativ cu celelalte grupe sanguine. Cele mai predispose sunt grupele AB și B.


Vești bune tot pentru grupa O. Procentul de a dezvolta cancer la pancreas este scăzut cu 37%, față de celelalte grupe, potrivit Journal of the National Cancer Institute. Responsabilă pentru această boală, ca și pentru cancerul la stomac, este bacteria H. pylori.

COMENTARII

9 Beneficii Pentru Sănătate a plantei Ashwagandha

acum 1 zile

Ashwagandha este folosită de 3000 de ani pentru a elibera stresul, pentru a creşte nivelul de energie şi pentru îmbunătăţirea concentrării.

Avantajele postului asupra stării generale de sănătate

acum 5 zile

Postul ajută atât pe plan spiritual, cât și fizic. Acesta poate ajuta organismul în moduri la care nu te-ai fi gândit. Beneficiile postului includ detoxifierea, vindecarea mai rapidă, pielea radiantă și hormonii anti-îmbătrânire, pe lângă apropierea de divinitate. Postul nu înseamnă doar abținerea de la mâncare și băutură, ci testarea voinței pentru o perioadă determinată de timp. În continuare, vom dezvolta avantajele acestei perioade asupra ta:

Cum să previi astenia de primăvară, afecțiunea care are efect asupra a jumătate din populație

acum 5 zile

Astenia sezonieră sau de primăvară apare mai des în cazul femeilor, afectează, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, jumătate din populație, și poate fi cauzată atât de imposibilitatea organismului de a se adapta noilor condiții de mediu, cât și de modificări hormonale sau o alimentație deficitară, lipsită de vitamine și minerale. De multe ori o poți confunda cu un episod depresiv, deși pe lângă simptomele comune acestuia, afecțiunea are și câteva specifice. Cele mai frecvente simptome sunt:

Aportul zilnic de vitamine si minerale: ce trebuie sa stii

acum 7 zile

Vitaminele si mineralele sunt substante nutritive care exercita roluri importante in organism. Acestea sunt necesare in cantitati mici, de ordinul microgramelor sau miligramelor.

Ce trebuie sa stii pentru o alaptare usoara?

acum 8 zile

Exista foarte multe lucruri la care o proaspata mamica trebuie sa se gandeasca, dar cel mai important aspect ramana alaptarea. Aceasta este importanta deoarece copilul trebuie hranit de cateva ori pe zi pentru ca laptele matern sa ii ofere nutrientii esentiali dezvoltarii sale.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »