MIERCURI, 10 MAI 2017

Te parfumezi înainte să mergi la plajă? Faci cea mai mare GREȘEALĂ! Iată de ce!

 bouquetcatch.com

 Obișnuiești să îți dai cu parfum pe piele și apoi să mergi la plajă? Dermatologii consideră că este cea mai mare greșeală! 

Combinația de parfum și soare dă efecte negative asupra pielii.

Potrivit dermatologului Chenele Rosa, aceasta poate cauza o boală de piele numită Poikiloderma lui Civatte, extrem de neplăcută vizual. Ea este descrisă prin pigmentarea pielii și ruperea vaselor capilare.

Același efect este obținut și prin expunrea pielii la un factor de căldură, cum ar fi feonul sau prin expunerea îndelungată la lumina albastră produsă de televizoare, laptopuri sau telefoane.

COMENTARII

Legătura dintre un zâmbet frumos și fericire

acum 6 zile

Formarea relațiilor interpersonale este o trăsătură a naturii umane, o nevoie primară, iar zâmbetul este primul detaliu pe care îl observăm în interacțiunea cu persoanele din jurul nostru. Aspectul curat și alb al dinților îți poate oferi mai multă încredere în tine, de aceea este foarte important să acorzi o atenție ridicată asupra întregii tale danturi.

Cum te protejezi de aerul poluat

acum 9 zile

Potrivit unui raport realizat de Global Alliance on Health and Pollution, România ocupă locul 45 în lume la numărul de morți provocate de poluare și locul 8 în Europa. Peste 20.000 de români mor în fiecare an din cauza poluării provocate în principal de mașini și de construcții. Iată ce măsuri ar trebui să iei pentru a respira un aer mai curat.

Cum să combaţi lipsa de energie specifică sezonului

acum 21 zile

Este foarte important să respecţi orele de somn, să te odihneşti şi să îți păstrezi calmul în fața evenimentelor negative minore. Trebuie să ştii că temperaturile scăzute sunt un factor de epuizare pentru organism, motiv pentru care acesta devine mai vulnerabil în faţa bolilor.

Parodontoza – care sunt simptomele și cum să tratezi boala?

acum 26 zile

Parodontoza apare în urma ignorării semnelor gingivitei, problemă care poate fi identificată foarte ușor, grație modificărilor care pot fi observate.

Tonifiaza-ti coapsele pe banda de alergat cu acest antrenament simplu de 20 de minute!

acum 36 zile

O banda de alergat pe care sa exersezi in confortul casei tale este o optiune tot mai buna, mai ales din prisma beneficiilor pe care le ofera antrenamentele cardio.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »