MIERCURI, 10 MAI 2017

Te parfumezi înainte să mergi la plajă? Faci cea mai mare GREȘEALĂ! Iată de ce!

 bouquetcatch.com

 Obișnuiești să îți dai cu parfum pe piele și apoi să mergi la plajă? Dermatologii consideră că este cea mai mare greșeală! 

Combinația de parfum și soare dă efecte negative asupra pielii.

Potrivit dermatologului Chenele Rosa, aceasta poate cauza o boală de piele numită Poikiloderma lui Civatte, extrem de neplăcută vizual. Ea este descrisă prin pigmentarea pielii și ruperea vaselor capilare.

Același efect este obținut și prin expunrea pielii la un factor de căldură, cum ar fi feonul sau prin expunerea îndelungată la lumina albastră produsă de televizoare, laptopuri sau telefoane.

COMENTARII

5 indicații terapeutice ale uleiurilor esențiale

acum 9 zile

Consideri că medicina naturistă are un rol bine definit în menținerea sănătății organismului și în ameliorarea sau tratarea simptomelor specifice diverselor afecțiuni? În acest caz, trebuie să descoperi și principalele indicații terapeutice ale unei game diversificate de uleiuri esențiale.

Embolizarea fibromului uterin - ce trebuie sa stii despre aceasta interventie?

acum 11 zile

Daca te afli in randul femeilor cu fibrom uterin, trebuie sa stii ca exista o procedura rapida prin care te poti vindeca, si anume embolizarea fibromului uterin.

De ce ni se îngălbenesc dinții

acum 22 zile

Oricât de bine ți-ai întreține dantura și oricât de riguros ai respecta sfaturile privind igiena dentară, în timp, dinții tăi se îngălbenesc și își pierd strălucirea de odinioară. De cele mai multe ori, de vină sunt unele obiceiuri cotidiene.

Dureri de spate la birou? Iata cum le poti combate!

acum 37 zile

Statul pe scaun la birou pentru perioade lungi de timp poate determina dureri de spate serioase, ce pot degenera in adevarate probleme de sanatate.

Ce este dieta South Beach?

acum 42 zile

Pierderea kilogramelor reprezintă o adevarată provocare, mai ales dacă ai depășit cu mult limita impusă de medici. Cel mai bine este să apelezi la dietele deja verificate. South Beach este una dintre ele, dar ca majoritatea regimurilor de slăbit are și avantaje și dezavantaje.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »