JOI, 18 MAI 2017

Toți fac combinația asta! Dar specialiștii spun să NU mai mâncăm roșiile în același timp cu brânza. După ce vei afla motivul, vei renunța să le mai consumi astfel

Pe timp de vară, o porție de roșii cu brânză este suficientă pentru a potoli foamea. Mulți apelăm la ea și pentru că avem impresia că, astfel, evităm bombele calorice și mai reușim să dăm jos câteva kilograme. Adevărul, însă, este cu totul altul!

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CORPUL TĂU ATUNCI CÂND MĂNÂNCI BRÂNZĂ CU ROŞII:

  •  roșiile scad pofta de mâncare şi au un conținut mare de apă și fibre
  •  în combinație cu brânza, roşiile conţin foarte multe calorii
  •  brânza, consumată în cantități mari, poate să favorizeze apariţia mai multor tipuri de cancer
  •  o „dietă bazată pe roșii cu brânză" te duce la dureri de cap sau articulare, retenție de apă, îngrășare, somnolență şi nas înfundat
  •  roșiile pot avea un efect pro-inflamator
  •  medicii recomandă să consumaţi cât mai rar această combinaţie de alimente

Mai multe aflați din clipul alăturat, realizat de colegii de la AntenaStars.

COMENTARII

9 Beneficii Pentru Sănătate a plantei Ashwagandha

acum 2 zile

Ashwagandha este folosită de 3000 de ani pentru a elibera stresul, pentru a creşte nivelul de energie şi pentru îmbunătăţirea concentrării.

Avantajele postului asupra stării generale de sănătate

acum 7 zile

Postul ajută atât pe plan spiritual, cât și fizic. Acesta poate ajuta organismul în moduri la care nu te-ai fi gândit. Beneficiile postului includ detoxifierea, vindecarea mai rapidă, pielea radiantă și hormonii anti-îmbătrânire, pe lângă apropierea de divinitate. Postul nu înseamnă doar abținerea de la mâncare și băutură, ci testarea voinței pentru o perioadă determinată de timp. În continuare, vom dezvolta avantajele acestei perioade asupra ta:

Cum să previi astenia de primăvară, afecțiunea care are efect asupra a jumătate din populație

acum 7 zile

Astenia sezonieră sau de primăvară apare mai des în cazul femeilor, afectează, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, jumătate din populație, și poate fi cauzată atât de imposibilitatea organismului de a se adapta noilor condiții de mediu, cât și de modificări hormonale sau o alimentație deficitară, lipsită de vitamine și minerale. De multe ori o poți confunda cu un episod depresiv, deși pe lângă simptomele comune acestuia, afecțiunea are și câteva specifice. Cele mai frecvente simptome sunt:

Aportul zilnic de vitamine si minerale: ce trebuie sa stii

acum 8 zile

Vitaminele si mineralele sunt substante nutritive care exercita roluri importante in organism. Acestea sunt necesare in cantitati mici, de ordinul microgramelor sau miligramelor.

Ce trebuie sa stii pentru o alaptare usoara?

acum 9 zile

Exista foarte multe lucruri la care o proaspata mamica trebuie sa se gandeasca, dar cel mai important aspect ramana alaptarea. Aceasta este importanta deoarece copilul trebuie hranit de cateva ori pe zi pentru ca laptele matern sa ii ofere nutrientii esentiali dezvoltarii sale.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »