LUNI, 13 IULIE 2015

Uită de cireșe! Dieta cu ananas topește grăsimile și celulita în timpul verii

 Hepta

 Datorită bromelinei, o enzimă cu numeroase virtuţi, ananasul uşurează digestia proteinelor şi drenajul acestora în organism. Tulpina ananasului, bogată în bromelină, este folosită pentru a trata celulita şi a diminua aspectul de „coajă de portocală”.

Ananasul este diuretic şi detoxifiant, având la fel ca grepfruitul capacitatea de a dizolva grăsimile.

Mulţi specialişti includ curele de ananas în programele de slăbit, precum şi în cele de combatere a celulitei. Extractul de ananas se poate lua în timpul unei cure de slăbire, dar şi la terminarea ei, pentru a preveni îngrăşarea. Conţinutul de vitamina C din ananas ajuta la metabolizarea grăsimilor şi a colesterolului.

Ce trebuie să mănânci:

Micul dejun
Cereale cu ananas:
300 grame ananas
Curăţă şi taie fructul bucăţele, adaugă 3 linguri de cereale (6 grame) şi 2 linguri de suc de portocale

Prânz
Verdeaţă cu ananas:
curăţă 250 grame de ananas şi taie-le bucăţele. Adaugă un ardei gras tăiat mărunt, 2 cepe mici şi 50 grame de alte legume (după preferinţă). Căleşte ardeiul gras, cepele şi legumele într-o lingură de ulei de măsline. Adaugă ananasul şi lasă-le la un foc mediu 3 minute.

Citește restul articolului pe revistafelicia.ro!

COMENTARII

Legătura dintre un zâmbet frumos și fericire

acum 18 ore

Formarea relațiilor interpersonale este o trăsătură a naturii umane, o nevoie primară, iar zâmbetul este primul detaliu pe care îl observăm în interacțiunea cu persoanele din jurul nostru. Aspectul curat și alb al dinților îți poate oferi mai multă încredere în tine, de aceea este foarte important să acorzi o atenție ridicată asupra întregii tale danturi.

Cum te protejezi de aerul poluat

acum 3 zile

Potrivit unui raport realizat de Global Alliance on Health and Pollution, România ocupă locul 45 în lume la numărul de morți provocate de poluare și locul 8 în Europa. Peste 20.000 de români mor în fiecare an din cauza poluării provocate în principal de mașini și de construcții. Iată ce măsuri ar trebui să iei pentru a respira un aer mai curat.

Cum să combaţi lipsa de energie specifică sezonului

acum 15 zile

Este foarte important să respecţi orele de somn, să te odihneşti şi să îți păstrezi calmul în fața evenimentelor negative minore. Trebuie să ştii că temperaturile scăzute sunt un factor de epuizare pentru organism, motiv pentru care acesta devine mai vulnerabil în faţa bolilor.

Parodontoza – care sunt simptomele și cum să tratezi boala?

acum 20 zile

Parodontoza apare în urma ignorării semnelor gingivitei, problemă care poate fi identificată foarte ușor, grație modificărilor care pot fi observate.

Tonifiaza-ti coapsele pe banda de alergat cu acest antrenament simplu de 20 de minute!

acum 30 zile

O banda de alergat pe care sa exersezi in confortul casei tale este o optiune tot mai buna, mai ales din prisma beneficiilor pe care le ofera antrenamentele cardio.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »