VINERI, 17 AUGUST 2018

9 moduri neașteptate în care mașina de spălat vase te ajută în gospodărie

 Instrucțiunile de utilizare nu îți spun chiar totul despre cum poate fi folosită o mașină de spălat vase. Nu vei afla, de exemplu, că spală fără greșeală nu doar vasele, ci și jucăriile celor mici, periuța de dinți, buretele pentru machiaj și multe alte obiecte.

Să le luăm pe rând și să vedem ce știe să mai facă o astfel de mașină de spălat vase, în afară de a curăța cât mai multe seturi de vase simultan (unele mașini permit încărcarea a 12-14 seturi de veselă) și de a le usca fără pată:

1. Mașina de spălat vase poate curăța jucăriile din plastic care nu funcționează cu baterii. Va îndepărta nu doar murdăria, ci și bacteriile.

2. Buretele de spălat vasele poate fi introdus în mașină odată cu vesela. Nu doar că va arăta ca nou, dar nici nu va mai mirosi a resturi de mâncare.

3. Poți proceda la fel și pentru a curăța diferite accesorii pentru baie realizate din plastic. Savoniera este un exemplu bun.

4. În mașina de spălat vase poate fi spălată și periuța de dinți. Poți repeta procedeul de două ori pe lună.

5. Și buretele de machiaj are nevoie de o astfel de baie. Vor fi îndepărtate nu doar urmele de produs, ci și bacteriile care ar putea crea probleme tenului.

6. Praful și scamele care se acumulează între dinții pieptenelui dispar după o curățare în mașina de spălat vase.

7. Nu în mașina de spălat rufe, ci în cea de spălat vase trebuie curățate bine șepcile. În acest fel te asiguri că nu își pierd forma.

8. Poți spăla în mașină nu doar ustensilele de bucătărie, dar și pe cele folosite la grădinărit - de exemplu, foarfeca pentru grădină. Ai grijă să alegi doar uneltele simple și nu pe cele care se conectează la priză.

9. Dacă este destul de încăpătoare, în mașina de spălat vasele pot fi curățate și rafturile frigiderului.

Ce trebuie să reții: deși pare că mașina de spălat vase poate curăța aproape orice, ai grijă să nu introduci aici jucării sau unelte electrice.

Sursa foto: Shutterstock.com

COMENTARII

Usile multifunctionale: rezistenta mare si mentenanta scazuta

acum 19 zile

Usile multifunctionale sunt extrem de versatile, ele putand fi montate in aproape orice tip de toc. Sunt disponibile intr-o gama varianta de dimensiuni, modele si culori, ceea ce le face adaptabile in orice spatiu ai avea nevoie.

Pantofii eleganți: 5 criterii de care să ții cont, astfel încât să fii sigur că alegi un model impecabil

acum 27 zile

Daca te regasesti in aceasta descriere, te invitam sa afli care sunt principalele criterii de care sa tii cont in alegerea pantofilor perfecti!

Ce schimbări poți face în casa ta mai ușor decât ai crede

acum 110 zile

Casa este un spațiu care poartă amprenta personalității celor care locuiesc în ea, iar din moment ce preferințele se schimbă des, nici decorul locuinței nu trebuie să rămână același.

Cum să schimbi aspectul casei tale fără să cheltui o avere

acum 118 zile

Acum, la început de an, parcă simți nevoia să aduci un aer proaspăt locului pe care îl numești „acasă”. Doar că bugetul nu te încurajează musai să faci schimbări radicale.

Esti in cautare de cadouri pentru copii? Iata cateva idei cool

acum 129 zile

Dacă se apropie ziua copilului tău și simți că ai rămas în pană de idei cu privire la cadourile pe care i le poți dărui, îți propunem mai jos o serie de idei care sper să îți vină în ajutor.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »