MIERCURI, 05 OCTOMBRIE 2016

Bicarbonat și ulei parfumat: trucul care îți va reîmprospăta casa

 hepta.ro

A avea o casă parfumată și cu o aromă pe placul tău nu a fost niciodată mai simplu și mai ieftin ca acum. Este adevărat că un miros atrăgător crează o atmosferă plăcută și relaxantă, fie că ești acasă, fie la birou…dar mare atenție! Adesea, odorizantele chimice, în ciuda aromei pe care o emană, poate contamina aerul pe care îl respiri. 

Lumânările parfumate sunt și ele un pericol. Ingredientele nocive ale acestora pot fi destul de puternice în cazul persoanelor cu alergii sau astm. Din fericire, odorizantele făcute în casă sunt o opțiune simplă și economică în parfumarea camerei, iar sănătatea ta va fi în afara oricărui pericol.

Odorizant de cameră cu ulei esențial și bicarbonat

Pentru realizarea acestui odorizant ai nevoie de: un borcănel cu capac, bicarbonat de sodiu, ulei esențial cu aroma ta preferată, o furculiță, un ciocan și o șurubelniță.

  • Umple borcanul cu bicarbonat de sodiu.
  • Adaugă 10 picături de ulei esențial. În cazul în care dorești o aroma mai puternică, poți adăuga mai mult.
  • Amestecă totul cu o furculiță.
  • Dacă borcanul este mare, poți adăuga o lumânare. Aerul cald răspândește aroma mai rapid.
  • În cazul în care nu dorești să pui lumânare, cu ajutorul ciocanului și al șurubelniței, faci câteva găuri în capac, după care acoperi borcanul.

Pentru înfrumusețare, leagă borcanul cu o panglică. Et voilà! Acesta este odorizantul de cameră…simplu, ieftin și estetic.

COMENTARII

4 echipamente care îți vor face treaba mai ușoară în bucătărie

acum 3 zile

Iată ce nu ar trebui să-ți lipsească pentru ca gătitul să devină o plăcere, o activitate relaxantă și nu ceva obositor și chinuitor.

Vrei o baie minimalista? Iata 5 repere esentiale pentru decorul minimalist

acum 3 zile

Afla, din randurile de mai jos, cele mai utile idei de amenajare pentru baie, si care sunt elementele esentiale dintr-un astfel de decor.

Top 9 idei utile pentru decorarea baii - Mare atentie la punctul 7

acum 16 zile

Daca te-ai saturat sa intri in baie si sa iti imaginezi momentul in care aceasta o sa arate asa cum vrei tu, ideile din acest articol sigur iti vor fi de folos.

Idei de cadouri pentru ruperea turtei si taierea motului

acum 23 zile

Desi ruperea turtei și tăierea moțului nu au nicio legatura cu practicile crestine si nu ascund vreo semnificatie aparte, sunt urmate cu sfintenie de catre parinti deoarece reprezinta un adevarat motiv de bucurie.

Cum să faci o curățenie de toamnă ca la carte

acum 36 zile

Treaba va merge ca unsă cu aspirator vertical de ultimă generație. Nu te vei mai apleca și vei scăpa de durerile de spate.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »