JOI, 25 IULIE 2019

Cum alegi cadoul potrivit

 Te bucuri atunci când se apropie ziua ta de naștere și aștepți cu nerăbdare să desfaci cadourile de la apropiați. Cu siguranță ai primit însă și câteva lucruri care nu ți-au plăcut sau de care nu aveai nevoie. Sau poate te-ai aflat tu în ipostaza de a cumpăra un cadou și n-ai știut ce să alegi. Opțiunile sunt însă nelimitate, iar dacă vei respecta sfaturile din articol nu vei mai da greș de acum încolo.

Cunoaște-i dorințele și hobby-urile

Cu cât cunoști mai bine persoana, cu atât vor crește și șansele de a-i lua ceva ce i se potrivește. Alcătuiește o listă cu lucrurile care îi plac cel mai mult și ține cont de toate micile detalii. De exemplu, dacă este vorba despre o persoană cochetă, care participă la multe evenimente, atunci i-ai putea lua un parfum de calitate. Dacă îi place să citească, nu vei da greș cu o carte bună, atât doar că va trebui să ții cont de ceea ce are deja în bibliotecă. Încearcă să-i descoperi pasiunile și caută să-i oferi un lucru de care are nevoie cu adevărat. Cu cât vei investi mai mult timp în crearea listei de dorințe, cu atât îți vei face o idee mai clară despre ce ar trebui să cauți.

Oferă-i ceva special

Cadourile sunt cea mai bună modalitate de a-i face pe oameni să se simtă speciali. Este important ca surpriza pe care o faci să fie și ea specială. Nu trebuie să fie neapărat vorba de un cadou scump, dar trebuie să simbolizeze ceva pentru persoana căreia i-l oferi. O ramă foto cu o poză cu voi doi împreună, în care n-ai ieșit doar tu bine, ar putea semnifica pentru unele persoane mai mult decât orice bijuterie. Nici urările scrise din inimă nu au cum să dea greș, așa că nu evita scrisorile sau felicitările.

Ține minte că nu este vorba despre bani

Întotdeauna încearcă să adaugi o doză de originalitate cadoului pe care îl faci. Nu este vorba despre bani, ci la urma urmelor gestul este cel care contează. Nu doar cadourile scumpe sunt perfecte. Bineînțeles că dacă dispui de fonduri, poți cumpăra ceva extravagant, dar ideal ar fi să te încadrezi în buget. Inovațiile și felul în care faci conexiunea între cadou și persoanele cărora îl oferi sunt mult mai importante. Așa că încearcă să fii cât mai inventiv. Caută să dai o notă personală darurilor pe care le faci, ceva care să-i aducă aminte sărbătoritului (sau sărbătoritei) cu drag de tine.
Indiferent ce ai alege, foarte important este și felul în care oferi cadoul. Dacă vei fi cu zâmbetul pe buze, nici nu va mai conta atât de tare ce se află în cutie. Persoana care îl primește va ști că a fost luat din suflet.

Sursa foto: pexels.com

COMENTARII

Cum să faci o curățenie de toamnă ca la carte

acum 5 zile

Treaba va merge ca unsă cu aspirator vertical de ultimă generație. Nu te vei mai apleca și vei scăpa de durerile de spate.

Ce trebuie să știi, dacă vrei să-ți dai demisia de la actualul loc de muncă

acum 7 zile

Care sunt capcanele de evitat și ce obligații mai ai, chiar dacă ți-ai depus demisia.

Ghid util pentru cei care isi cauta o casa care sa ii multumeasca pe toti membrii familiei

acum 18 zile

Cand ai o familie numeroasa, este important ca locul in care locuiti sa multumeasca fiecare persoana. In timp ce tu si partenerul aveti nevoie de confort si intimitate, copiii necesita siguranta, spatiu pentru distractie, invatare si visare. Daca gospodaria include si un animal de companie, lucrurile parca devin din ce in ce mai complicate.

Telefonul mobil minimalist - Ce este și cum te ajută să fii mai productiv

acum 18 zile

Telefoanele mobile inteligente ne ușurează viața de zi cu zi, încorporând o mulțime de funcții ultramoderne. Cu ajutorul unui smartphone nu doar că dispui de numeroase moduri în care poți interacționa cu cei apropiați oriunde s-ar afla aceștia, dar poți socializa cu amicii virtuali, te poți informa și te poți deconecta de la cotidian.

5 utilizări inedite pentru spray-urile cu vopsea

acum 18 zile

Tuburile de spray cu vopsea nu trebuie aruncate după ce s-au golit. Le poți recicla sau, și mai bine, le poți reutiliza, transformându-le în obiecte inedite de decor. Iată cât de simplu este să-ți folosești imaginație și să folosești diferit aceste obiecte. Spray-urile cu vopsea sunt folosite pentru graffiti, oferindu-ți posibilitatea să desenezi, să pictezi și să transmiți diferite mesaje în zonele special amenajate. Dar după ce aceste tuburi s-au golit nu înseamnă că s-a terminat și distracția. Îți poți folosi în continuare imaginația, pentru a refolosi creativ aceste obiecte, astfel încât să-ți decorezi locuința sau biroul într-un stil unic. Iată câte sugestii:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »