JOI, 25 MAI 2017

Dă muzica mai tare! Transformă-ți telefonul într-o BOXĂ PORTABILĂ cu ajutorul unui banal PAHAR

Te-ai întâlnit cu amicii și sunteți gata de distracție, dar vă lipsește muzica? Uită de boxe și alte sisteme speciale de redare a sunetului, pentru că există o soluție mult mai simplă și rapidă, pe care o poți pune în aplicare fie că ești acasă, la birou sau în oricare alt loc. 

Chiar dacă nu aveți la îndemână aparate specializate pentru redarea muzicii, asta nu înseamna că voia bună trebuie să lipsească. Telefonul se poate transforma într-o super boxă portabilă, iar pe post de recuzită ai nevoie de un banal pahar din sticlă.

Amplificatorul de sunet care nu te costă nimic

Așează telefonul în pahar, cu difuzorul în partea de jos, apoi pornește muzica și dă stratul distracției. Sticla va amplifica sunetul și va răspândi ritmurile tale favorite în întreaga încăpere. Pentru un efect de două ori mai puternic, adaugă un al doilea pahar, iar amplificatorul tău de sunet va întrece orice sistem audio profesionist!

COMENTARII

Cum alegi rasnita de cafea pentru o macinare ca la carte?

acum 45 minute

Poti cumpara cafea boabe pentru espresso sau pentru orice tip de cafea vrei sa le macini acasa. Nimic mai simplu, dar ce fel de rasnita este cea mai potrivita?

7 beneficii ale achizitionarii unui aer conditionat

acum 23 ore

Aerul conditionat nu reprezinta un obiect eficient si rentabil doar pe perioada verii, ci are avantajul de a-ti oferi adaptabilitate, indiferent de temperaturile de afara, asupra spatiului in care il folosesti.

Cum alegi o plafoniera si unde o poti monta

acum 1 zile

Alegerea corpurilor potrivite din fiecare incapere in parte nu este insa foarte simpla pentru ca acestea trebuie sa indeplineasca atat un rol functional cat si unul estetic.

Reguli simple, care te ajuta sa fii mai organizat

acum 1 zile

Organizarea corecta a mediului de lucru poate fi destul de complicata, dar necesara, mai ales atunci cand vezi in jurul tau gramezi de obiecte inutile, care nu fac decat sa te incurce.

4 echipamente care îți vor face treaba mai ușoară în bucătărie

acum 8 zile

Iată ce nu ar trebui să-ți lipsească pentru ca gătitul să devină o plăcere, o activitate relaxantă și nu ceva obositor și chinuitor.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »