VINERI, 30 SEPTEMBRIE 2016

De ce ai șapte ani de ghinion dacă spargi o oglindă? Cum poți să scapi de BLESTEM

 flickr.com

Una dintre cele mai cunoscute superstiții de pretutindeni este cel al spargerii oglinzii. Se spune că dacă ți se întâmplă asta, atunci vei avea parte de șapte ani de ghinion. Numai ideea că vei fi urmărit de un șir lung de nenorociri, produce panică. 

Încă din cele mai vechi timpuri, s-a spus că spargerea unei oglinzi ar provoca șapte ani de ghinion. Se crede astfel că sufletul persoanei care a rupt oglinda s-ar fi prins înăuntru. Superstiția aparține romanilor, ei fiind primii oameni care au creat oglinzi din sticlă.

Nu știm cât de mult adevăr cuprinde această superstiție, însă nu strică să știi ce e de făcut pentru a opri eventualele evenimente nefaste.

De altfel, potrivit reference.com, blestemul de șapte ani de ghinion poate fi oprit, doar dacă îngropi bucățile sparte ale oglinzii, în lumina nopții.

Acest lucru funcționează însă numai în nopțile când luna este vizibilă.  

COMENTARII

Ce schimbări poți face în casa ta mai ușor decât ai crede

acum 23 zile

Casa este un spațiu care poartă amprenta personalității celor care locuiesc în ea, iar din moment ce preferințele se schimbă des, nici decorul locuinței nu trebuie să rămână același.

Cum să schimbi aspectul casei tale fără să cheltui o avere

acum 30 zile

Acum, la început de an, parcă simți nevoia să aduci un aer proaspăt locului pe care îl numești „acasă”. Doar că bugetul nu te încurajează musai să faci schimbări radicale.

Esti in cautare de cadouri pentru copii? Iata cateva idei cool

acum 41 zile

Dacă se apropie ziua copilului tău și simți că ai rămas în pană de idei cu privire la cadourile pe care i le poți dărui, îți propunem mai jos o serie de idei care sper să îți vină în ajutor.

Ghid complet pentru achizitia unei masini din Germania

acum 43 zile

Faima masinilor din Germania este proportionala cu numarul parcurilor auto dedicate. Daca nu doresti sa fii bulversat dupa ce vezi sute si mii de masini expuse la vanzare, restrange aria de cautari inainte de a pleca din Romania.

Iata de ce ar trebui sa investesti in produse de papetarie de calitate

acum 50 zile

Cunosti si tu senzatia neplacuta care apare atunci cand seful tau te roaga sa notezi ceva important, insa, realizeazi ca nu iti mai functioneaza niciun pix? Sau atunci cand urmeaza sa inceapa o sedinta importanta, iar capsatorul pe care il ai refuza sa isi faca treaba.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »