MIERCURI, 20 NOIEMBRIE 2019

Iluminatul cu LED și avantajele utilizatorilor de becuri LED, de la Bricolaj Market

Tendința de a utiliza becurile LED în detrimentul celor clasice, respectiv a becurilor fluorescente sau cu halogen, este una care câștigă tot mai mult teren. Avantajele pe care le poartă cu sine tehnologia LED sunt binecunoscute astăzi, fiind deopotrivă sigure, eficiente și mai ales economice. Spre deosebire de cele incandescente, în cazul acestora lumina atinge instantaneu intensitate maximă, nu au nevoie de timp de încălzire. Este confortabilă pentru ochi, nu au în conținut mercur și nu se încălzesc. Sunt apreciate astăzi mai ales pentru faptul că sunt o variantă mai economică privind consumul de energie.

Iluminatul cu LED se adresează atât spațiilor rezidențiale, cât și celor industriale, stradale etc. Sunt o tehnologie nouă, deja diversificată, care se adresează publicului vast. Bricolaj Market, magazin online cu soluții pentru casă și grădină, pune la dipoziție o gamă variată de becuri LED, cu lumina caldă, neutră și rece, pe bricolajmarket.ro.

Iluminatul cu LED şi avantajele utilizării acestei tehnologii

Este considerată astăzi tehnologia cea mai avansată atât pentru eficiența energetică pe care o prezintă, dar și din alte motive.
Spre exemplu, folosirea becurilor LED în spatiile rezidențiale, respectiv a celor cu lumină caldă, sunt ideale pentru a desfășura activități diverse, fără a simți vreun disconfort cauzat de lumină. Intensitatea luminoasă, la fel și fluxul luminos sunt reglate la o valoare optimă.

Un astfel de bec va oferi o lumină constantă, stabilă pe toată durata sa de funcționare. Timpul pentru care un bec LED își îndeplinește scopul este, de asemenea, mai extins decat în cazul becurilor obișnuite. Sunt preferate de tot mai mulți astăzi, pentru că nu necesită o înlocuire la fel de frecventă și sunt, deci, o investiție pe termen lung.

Referitor la modul de prezentare al acestora, se aseamănă cu cele incandescente, astfel că se pot utiliza în cazul corpurilor de iluminat din dotare, fără a fi necesară înlocuirea lor.

În funcție de spațiul a căror iluminare doriți să o realizați, pe bricolajmarket.ro se regăsesc becuri LED cu specificații detaliate, pentru a le distinge după necesitate. Astfel, cele cu lumină caldă sunt o recomandare pentru locuință. Completează intimitatea spațiului, induc relaxarea, fiind plăcute ochiului. Sunt ideala așadar în dormitoare și living.

Becurile cu lumină rece sunt mai degrabă potrivite în spații de tipul birourilor, băilor și a holurilor. Este de obicei mai energizantă, deci va ajuta la o mai bună observare a detaliilor, stimulând cu succes concentrarea.

Cei mai mulți dintre utilizatorii actuali ai acestora sunt de părere că reprezintă un ajutor pentru sănătatea ochilor. Părinții consideră că ajută școlarii să se concentreze mai bine cu ajutorul acestui iluminat de calitate.

Iată numai câteva dintre motivele pentru care tehnologia LED este preferată astăzi de publicul larg. Cei care doresc să se bucure de beneficiile pe care corpurile de iluminat dotate cu astfel de tehnologie le au de oferit pot comanda becurile dorite de pe site-ul bricolajmarket.ro, la costuri echilibrate.

COMENTARII

Mai sunt atragatoare solutiile traditionale de incalzire pentru casele de la tara?

acum 4 zile

O soba de teracota poate fi o solutie ideala pentru zonele de la sat, datorita costurilor foarte reduse de achizitie, instalare si utilizare, comparativ cu alte sisteme precum centralele termice pe lemne, electrice sau boilere.

Îngrijirea câinelui: 3 aspecte importante de care să ții cont

acum 6 zile

Dacă ai un câine ca animal de companie sau te gândești să îți cumperi unul, trebuie să știi care sunt câteva dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont pentru a fi amândoi fericiți.

7 modalitati simple prin care crești valoarea casei tale înainte s-o vinzi

acum 16 zile

Dacă vrei să-ți vinzi locuința și să închei și o afacere profitabilă, care să-ți aducă mai mulți bani în buzunare, ar trebui să recurgi la anumite trucuri. Iată câteva sfaturi ca să crești valoarea casei fără prea mult efort

Cum să îți reamenajezi casa cu un buget redus

acum 17 zile

Visezi la o casă care să arate ca în reviste, dar te gândești că vei avea nevoie de foarte mulți bani ca să o reamenajezi. Există însă și metode necostisitoare. Nu e nevoie decât să-ți sufleci mânecile și să te apuci de treabă.

3 proiecte creative ușoare pentru cei mici

acum 23 zile

Fără a-i judeca ori corecta, părinții trebuie să le fructifice creativitatea și să-i implice în diverse activități educative și atractive. Iată câteva exemple de proiecte creative care pot fi pe placul copiilor!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »