MIERCURI, 20 NOIEMBRIE 2019

Iluminatul cu LED și avantajele utilizatorilor de becuri LED, de la Bricolaj Market

Tendința de a utiliza becurile LED în detrimentul celor clasice, respectiv a becurilor fluorescente sau cu halogen, este una care câștigă tot mai mult teren. Avantajele pe care le poartă cu sine tehnologia LED sunt binecunoscute astăzi, fiind deopotrivă sigure, eficiente și mai ales economice. Spre deosebire de cele incandescente, în cazul acestora lumina atinge instantaneu intensitate maximă, nu au nevoie de timp de încălzire. Este confortabilă pentru ochi, nu au în conținut mercur și nu se încălzesc. Sunt apreciate astăzi mai ales pentru faptul că sunt o variantă mai economică privind consumul de energie.

Iluminatul cu LED se adresează atât spațiilor rezidențiale, cât și celor industriale, stradale etc. Sunt o tehnologie nouă, deja diversificată, care se adresează publicului vast. Bricolaj Market, magazin online cu soluții pentru casă și grădină, pune la dipoziție o gamă variată de becuri LED, cu lumina caldă, neutră și rece, pe bricolajmarket.ro.

Iluminatul cu LED şi avantajele utilizării acestei tehnologii

Este considerată astăzi tehnologia cea mai avansată atât pentru eficiența energetică pe care o prezintă, dar și din alte motive.
Spre exemplu, folosirea becurilor LED în spatiile rezidențiale, respectiv a celor cu lumină caldă, sunt ideale pentru a desfășura activități diverse, fără a simți vreun disconfort cauzat de lumină. Intensitatea luminoasă, la fel și fluxul luminos sunt reglate la o valoare optimă.

Un astfel de bec va oferi o lumină constantă, stabilă pe toată durata sa de funcționare. Timpul pentru care un bec LED își îndeplinește scopul este, de asemenea, mai extins decat în cazul becurilor obișnuite. Sunt preferate de tot mai mulți astăzi, pentru că nu necesită o înlocuire la fel de frecventă și sunt, deci, o investiție pe termen lung.

Referitor la modul de prezentare al acestora, se aseamănă cu cele incandescente, astfel că se pot utiliza în cazul corpurilor de iluminat din dotare, fără a fi necesară înlocuirea lor.

În funcție de spațiul a căror iluminare doriți să o realizați, pe bricolajmarket.ro se regăsesc becuri LED cu specificații detaliate, pentru a le distinge după necesitate. Astfel, cele cu lumină caldă sunt o recomandare pentru locuință. Completează intimitatea spațiului, induc relaxarea, fiind plăcute ochiului. Sunt ideala așadar în dormitoare și living.

Becurile cu lumină rece sunt mai degrabă potrivite în spații de tipul birourilor, băilor și a holurilor. Este de obicei mai energizantă, deci va ajuta la o mai bună observare a detaliilor, stimulând cu succes concentrarea.

Cei mai mulți dintre utilizatorii actuali ai acestora sunt de părere că reprezintă un ajutor pentru sănătatea ochilor. Părinții consideră că ajută școlarii să se concentreze mai bine cu ajutorul acestui iluminat de calitate.

Iată numai câteva dintre motivele pentru care tehnologia LED este preferată astăzi de publicul larg. Cei care doresc să se bucure de beneficiile pe care corpurile de iluminat dotate cu astfel de tehnologie le au de oferit pot comanda becurile dorite de pe site-ul bricolajmarket.ro, la costuri echilibrate.

COMENTARII

Esti in cautare de cadouri pentru copii? Iata cateva idei cool

acum 9 zile

Dacă se apropie ziua copilului tău și simți că ai rămas în pană de idei cu privire la cadourile pe care i le poți dărui, îți propunem mai jos o serie de idei care sper să îți vină în ajutor.

Ghid complet pentru achizitia unei masini din Germania

acum 11 zile

Faima masinilor din Germania este proportionala cu numarul parcurilor auto dedicate. Daca nu doresti sa fii bulversat dupa ce vezi sute si mii de masini expuse la vanzare, restrange aria de cautari inainte de a pleca din Romania.

Iata de ce ar trebui sa investesti in produse de papetarie de calitate

acum 18 zile

Cunosti si tu senzatia neplacuta care apare atunci cand seful tau te roaga sa notezi ceva important, insa, realizeazi ca nu iti mai functioneaza niciun pix? Sau atunci cand urmeaza sa inceapa o sedinta importanta, iar capsatorul pe care il ai refuza sa isi faca treaba.

5 lucruri la care sa nu faci economie cand iti amenajezi noul apartament

acum 38 zile

Economia aplicata unde nu trebuie poate sa duca la cheltuieli suplimentare, care sa genereze un cost final mai mare decat cel preconizat initial. Sa vedem care sunt cele 5 lucruri la care sa nu faci economie cand iti amenajezi noul apartament.

Vrei un decor modern cu accente industriale? Iata 5 recomandari de stil!

acum 38 zile

Acum poti combina designul industrial cu cel modern si poti obtine un decor inedit, la fel ca in revistele de specialitate. Daca iti doresti sa amenajezi un spatiu in acest stil, trebuie sa tii cont de cateva recomandari!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »