MIERCURI, 20 NOIEMBRIE 2019

Iluminatul cu LED și avantajele utilizatorilor de becuri LED, de la Bricolaj Market

Tendința de a utiliza becurile LED în detrimentul celor clasice, respectiv a becurilor fluorescente sau cu halogen, este una care câștigă tot mai mult teren. Avantajele pe care le poartă cu sine tehnologia LED sunt binecunoscute astăzi, fiind deopotrivă sigure, eficiente și mai ales economice. Spre deosebire de cele incandescente, în cazul acestora lumina atinge instantaneu intensitate maximă, nu au nevoie de timp de încălzire. Este confortabilă pentru ochi, nu au în conținut mercur și nu se încălzesc. Sunt apreciate astăzi mai ales pentru faptul că sunt o variantă mai economică privind consumul de energie.

Iluminatul cu LED se adresează atât spațiilor rezidențiale, cât și celor industriale, stradale etc. Sunt o tehnologie nouă, deja diversificată, care se adresează publicului vast. Bricolaj Market, magazin online cu soluții pentru casă și grădină, pune la dipoziție o gamă variată de becuri LED, cu lumina caldă, neutră și rece, pe bricolajmarket.ro.

Iluminatul cu LED şi avantajele utilizării acestei tehnologii

Este considerată astăzi tehnologia cea mai avansată atât pentru eficiența energetică pe care o prezintă, dar și din alte motive.
Spre exemplu, folosirea becurilor LED în spatiile rezidențiale, respectiv a celor cu lumină caldă, sunt ideale pentru a desfășura activități diverse, fără a simți vreun disconfort cauzat de lumină. Intensitatea luminoasă, la fel și fluxul luminos sunt reglate la o valoare optimă.

Un astfel de bec va oferi o lumină constantă, stabilă pe toată durata sa de funcționare. Timpul pentru care un bec LED își îndeplinește scopul este, de asemenea, mai extins decat în cazul becurilor obișnuite. Sunt preferate de tot mai mulți astăzi, pentru că nu necesită o înlocuire la fel de frecventă și sunt, deci, o investiție pe termen lung.

Referitor la modul de prezentare al acestora, se aseamănă cu cele incandescente, astfel că se pot utiliza în cazul corpurilor de iluminat din dotare, fără a fi necesară înlocuirea lor.

În funcție de spațiul a căror iluminare doriți să o realizați, pe bricolajmarket.ro se regăsesc becuri LED cu specificații detaliate, pentru a le distinge după necesitate. Astfel, cele cu lumină caldă sunt o recomandare pentru locuință. Completează intimitatea spațiului, induc relaxarea, fiind plăcute ochiului. Sunt ideala așadar în dormitoare și living.

Becurile cu lumină rece sunt mai degrabă potrivite în spații de tipul birourilor, băilor și a holurilor. Este de obicei mai energizantă, deci va ajuta la o mai bună observare a detaliilor, stimulând cu succes concentrarea.

Cei mai mulți dintre utilizatorii actuali ai acestora sunt de părere că reprezintă un ajutor pentru sănătatea ochilor. Părinții consideră că ajută școlarii să se concentreze mai bine cu ajutorul acestui iluminat de calitate.

Iată numai câteva dintre motivele pentru care tehnologia LED este preferată astăzi de publicul larg. Cei care doresc să se bucure de beneficiile pe care corpurile de iluminat dotate cu astfel de tehnologie le au de oferit pot comanda becurile dorite de pe site-ul bricolajmarket.ro, la costuri echilibrate.

COMENTARII

Cum lucrezi eficient de acasă? – 5 sfaturi

acum 2 zile

În ultimele luni, cu toții am fost obligați să învățăm să fim productivi și când am lucrat de acasă. Pentru unele persoane a fost foarte dificil de vreme ce au întâmpinat dificultăți de adaptare la acest nou stil de lucru. Multe companii au ales...

Cu ce te incalti, in functie de eveniment

acum 43 zile

In randurile de mai jos am adunat cele mai bune sugestii de incaltaminte care merge de minune cu un anumit tip de imbracaminte. Iata ce trebuie sa stii.

Usile multifunctionale: rezistenta mare si mentenanta scazuta

acum 63 zile

Usile multifunctionale sunt extrem de versatile, ele putand fi montate in aproape orice tip de toc. Sunt disponibile intr-o gama varianta de dimensiuni, modele si culori, ceea ce le face adaptabile in orice spatiu ai avea nevoie.

Pantofii eleganți: 5 criterii de care să ții cont, astfel încât să fii sigur că alegi un model impecabil

acum 71 zile

Daca te regasesti in aceasta descriere, te invitam sa afli care sunt principalele criterii de care sa tii cont in alegerea pantofilor perfecti!

Ce schimbări poți face în casa ta mai ușor decât ai crede

acum 155 zile

Casa este un spațiu care poartă amprenta personalității celor care locuiesc în ea, iar din moment ce preferințele se schimbă des, nici decorul locuinței nu trebuie să rămână același.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »