LUNI, 04 IULIE 2016

Patru împletituri chic de care te vei îndrăgosti vara aceasta

Împletiturile sunt mereu la modă şi, cu siguranţă, vei fi admirată cu acest gen de coafură. Sunt elegante, cool, simple şi arată superb. Părul împletit poate fi, pe de o parte, foarte sexy sau, pe de altă parte, oferă un aspect copilăresc şi o atitudine inocentă.
Dacă ai părul lung şi nu ştii cum să îl mai aranjezi, poţi încerca să vezi cum ţi-ar sta cu modelele de mai jos.

1. Coada de peşte

Pentru a realiza această împletitură, nu este necesar să avem un păr foarte lung. Pare greu de realizat, dar, de fapt, este foarte simplu şi va atrage multe priviri. Este suficient să faci o singură dată pentru a stăpâni tehnica. Intră aici pentru a vedea în detaliu ce ai de făcut.

2. Împletituri bentiţă

Nu este nevoie să ai părul lung pentru a realiza această coafură, ceea ce este un lucru minunat pentru multe dintre noi. Este de ajuns să ştii să faci o împletitură simplă, clasică şi mai mult ca sigur, vei reuşi să îţi aranjezi părul în acest fel. În plus, dacă te deranjează bretonul de pe faţă, aceasta este soluţia cea mai bună pentru a rezolva problema.

3. Împletituri cascadă

Acest model de împletituri pentru păr este elegant şi ideal pentru zilele de vară. Nu ai nevoie să mergi la salon pentru a-ţi face această coafură. Urmăreşte aceşti paşi simpli şi vei învăţa rapid.

4. Împletituri ruseşti
Aceste împletituri sunt pline de inspiraţie şi astfel, s-au creat diverse look-uri cu mai multe combinaţii de şuviţe în funcţie de fiecare hair-styilist.Îţi poţi personaliza chiar tu coafura după propriul plac.

COMENTARII

Cu ce te incalti, in functie de eveniment

acum 41 zile

In randurile de mai jos am adunat cele mai bune sugestii de incaltaminte care merge de minune cu un anumit tip de imbracaminte. Iata ce trebuie sa stii.

Usile multifunctionale: rezistenta mare si mentenanta scazuta

acum 61 zile

Usile multifunctionale sunt extrem de versatile, ele putand fi montate in aproape orice tip de toc. Sunt disponibile intr-o gama varianta de dimensiuni, modele si culori, ceea ce le face adaptabile in orice spatiu ai avea nevoie.

Pantofii eleganți: 5 criterii de care să ții cont, astfel încât să fii sigur că alegi un model impecabil

acum 69 zile

Daca te regasesti in aceasta descriere, te invitam sa afli care sunt principalele criterii de care sa tii cont in alegerea pantofilor perfecti!

Ce schimbări poți face în casa ta mai ușor decât ai crede

acum 153 zile

Casa este un spațiu care poartă amprenta personalității celor care locuiesc în ea, iar din moment ce preferințele se schimbă des, nici decorul locuinței nu trebuie să rămână același.

Cum să schimbi aspectul casei tale fără să cheltui o avere

acum 160 zile

Acum, la început de an, parcă simți nevoia să aduci un aer proaspăt locului pe care îl numești „acasă”. Doar că bugetul nu te încurajează musai să faci schimbări radicale.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »