LUNI, 12 IANUARIE 2015

Trucuri SIMPLE pe care ORICE femeie ar trebui să le știe!

 Pinterest

Fie că este vorba de modul în care îți aranjezi părul zilnic sau îți faci manichiura, orice femeie ar trebui să aibă la îndemână un fel de "ghid de supraviețuire" pentru frumusețe. Există o mulțime de trucuri de care poți ține cont pentru a avea o viață mai ușoară.

  • Încearcă să-ți depozitezi agrafele într-o cutie de bomboane. Cunoașteți cu siguranță cutiuțele de bomboane mentolate. Ei bine, nu le mai arunca la gunoi. Încearcă să le folosești pentru a păstra agrafele de păr.
  • Folosește inelele unei perdele de baie pentru a așeza în ordine fularele și eșarfele. Ai nevoie doar de un umeraș și răbdare multă pentru a prinde fiecare eșarfă în parte. La final vei zâmbi mulțumită.
  • Evită petele de pe piele din pricina bijuteriilor. Folosește un lac de unghii incolor pentru interiorul inelelor.

COMENTARII

5 cărți de aventură pentru copilul din tine

acum 1 ore

Încă de când înveți să citești, cărțile de aventură, cele care te țin cu sufletul la gură, devin motivul principal pentru care te cufunzi în lumea personajelor. Adrenalina este ingredientul principal care condimentează cărțile de aventură. Dacă ai rămas...

5 locuri de vizitat în România

acum 22 ore

Vara aceasta pandemia de coronavirus ne-a dat planurile de vacanță peste cap și ne-a făcut să căutăm alternative în țara noastră. Cu toate acestea, trebuie să privești asta ca pe o oportunitate de a ajunge să vizitezi locuri din România în care nu ai mai ajuns...

Cum lucrezi eficient de acasă? – 5 sfaturi

acum 8 zile

În ultimele luni, cu toții am fost obligați să învățăm să fim productivi și când am lucrat de acasă. Pentru unele persoane a fost foarte dificil de vreme ce au întâmpinat dificultăți de adaptare la acest nou stil de lucru. Multe companii au ales...

Cu ce te incalti, in functie de eveniment

acum 49 zile

In randurile de mai jos am adunat cele mai bune sugestii de incaltaminte care merge de minune cu un anumit tip de imbracaminte. Iata ce trebuie sa stii.

Usile multifunctionale: rezistenta mare si mentenanta scazuta

acum 69 zile

Usile multifunctionale sunt extrem de versatile, ele putand fi montate in aproape orice tip de toc. Sunt disponibile intr-o gama varianta de dimensiuni, modele si culori, ceea ce le face adaptabile in orice spatiu ai avea nevoie.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »