VINERI, 01 NOIEMBRIE 2019

Acces Direct. Ce a luat Nicuşor Iordan din casă, după moartea lui Aurelian Preda: Sunt îndreptățit să iau până la ultimul ac

Nicuşor Iordan a recunoscut! Ce obiecte a luat artistul din casă, după moartea lui Aurelian Preda, dezvăluie chiar Nicuşor

COMENTARII

Marian a dat proba scrisă pentru Vulpița. Scrisul fostului amant al Veronicăi seamănă cu cel din biletul misterios?

acum 2 zile

Bănuit de Vulpiţa şi de Viorel că el ar fi lăsat biletul misterios în tocul uşii, Marian a vrut să-şi demonstreze nevinovăţia. Aşa că a scris, după dictare, textul de pe biletul misterios.

Soţul Vulpiţei, un vulcan de furie! Viorel nu s-a mai putut abţine şi a explodat: Nu îmi mai pasă de nimic!

acum 2 zile

Cei doi soţi tot încearcă să îşi arate superioritatea unul în faţa celuilalt şi se ceartă la foc automat. Iar motive găsesc mereu: ba dansatoarea, ba gelozia Veronicăi, ba nervii lui Viorel, ba intervenţia părinţilor.

Scandal amoros între un soţ îndrăgostit, o soţie gonită şi o amantă tinerică

acum 2 zile

Un bărbat în vârstă de 38 ani a trăit, timp de opt luni, o viaţă dublă: acasă cu soţia, în sat cu amanta. Doar că, amantlâcul lor a ieşit la iveală, când soţia i-a prins! Iar, Alin, în loc să se despartă de amantă, a adus-o în casă.

Mama lui Viorel acuzată de Vulpița și fiul ei că umblă după alți bărbați. Mirela Vaida: Bine că o judeci pe maică-ta, dar nu ai fost atent la soția ta. Nu a rămas bărbat în comuna aia pe care să nu-l știe!

acum 3 zile

Vulpița și Viorel fac acuzații grave la adresa bunicii fetiței lor. Cei doi soți susțin că mama lui Viorel ar umbla cu alți bărbați, chiar dacă are soț acasă.

Scandal fără margini între soții Stegaru! Viorel amenință cu scrisoarea. O lasă singură pe Vulpița, în București?

acum 3 zile

Ca în fiecare zi, după ce se termină emisiunea, Veronica şi Viorel mai au ceva de împărţit. Şi ies cu adevărat scântei între cei doi, poate mai rău ca în emisiune.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »