VINERI, 24 MAI 2019

Acces Direct. Comorile Stelei Popescu! Fiica actriței ne arată locul în care-şi găsea liniştea mama ei, dar și obiectele de suflet și dressingul extem de cochet

Stela Popescu nu a fost a mea, ci a tuturor! Acestea sunt cuvintele pe care le-a rostit, extrem de emoţionată, fiica ei, la un an şi jumătate de la moartea. fulgerătoare a celebrei actriţe. Doina Maximilian a vrut să spulbere toate zvonurile despre vânzarea locuintei şi a deschis, pentru prima dată, uşa faimoasei case din Bucureşti, în care şi-a trăit viaţa actriţa. Care erau obiectele de suflet ale Stelei Popescu, cum arată locul în care-şi găsea liniştea marea actriţă sau cum arată dressingul extem de cochet.

COMENTARII

Marian sare în apărarea Vulpitei! Viorel Stegaru a luat foc!

acum 14 ore

Marian Neculiţă, tânărul care i-a fost ământ Veronicăi, se oferă să ajute pe soția Vulpita să scape de Viorel Stegaru.

Detalii incredibile despre Viorel şi femeia care a adus tornada în sufletul Vulpiţei!

acum 14 ore

Imagini de infarct cu soţul Vulpiţei! Viorel a fost filmat în timp ce o îmbrăţişa pe misterioasa femeie care, în seara de Dragobete, a adus disperarea în sufletul Veronicăi!

Divorț după scandal? Vulpita și Viorel Stegaru - decizie șoc!

acum 14 ore

Relaţia soţilor Stegaru se clatină din temelii. După ce aseară aţi văzut cum Viorel a călcat pe bec, iar Veronica şi-a ieşit din minţi, când şi-a prins soţul în maşina unei brunete, azi, veţi vedea noi imagini cu Viorel şi misterioasa femeie.

Viorel Stegaru, decizie șoc! Nu mai vrea să muncească: nu e de mine!

acum 14 ore

Viorel Stegaru, invitat la "Acces Direct", a anunțat că nu vrea să mai muncească la spălătoria auto.

Confruntare cu scântei! Tânăra mămică de 19 ani, care plânge de o lună de dorul bebeluşului ei, faţă în faţă cu bărbatul care îi interzice să se apropie de propriul copil!

acum 15 ore

Drama tinerei mămici de doar 19 ani care susţine că ar fi fost bătută şi dată afară din casă, în lengerie intimă, a impresionat o ţară întreagă. Mai mult de-atât, Bianca ar fi fost despărţită de bebeluşul ei de patru luni, pe care nu l-ar mai fi strâns în braţe de mai bine...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »