JOI, 21 NOIEMBRIE 2019

Acces Direct. Dansatoarea Cornelia, fată mare la nunta ei!

Este cea mai cunoscută dansatoare din toate timpurile. A dănţuit atături de toţi marii artişti de muzică populară, dar şi de manele. Dansatoarea preferată a lui Ion Dolănescu, Cornelia ne-a deschis uşa vilei sale, un loc intim şi plin de poveste. Aici, vedeta şi-a deschis sufletul şi a vorbit chiar şi despre cel mai greu moment din viaţa ei, cel în care şi-a pierdut tatăl, bărbatul care a motivat-o să se îndrepte spre dans.

COMENTARII

Acuzaţii cumplite! Soţia lui George, bărbatul condamnat la 5 ani de închisoare, pentru complicitate la viol, e disperată: Am rămas cu doi copii în grijă, soțul meu este nevinovat

acum 19 minute

O tânără mamă simte că a ajuns la capătul puterilor, după ce a rămas singură, cu doi copii în grijă și fără niciun ajutor. Tatăl celor mici a fost închis pentru următorii 5 ani. Pedeapsa pe care a primit-o bărbatul, acuză mama, ar fi nedreaptă, pentru că el ar fi nevinovat.

Doina Ilie, supranumită Regina Genelor, are o casă scăldată în sclipici. Tânăra și-a decorat singură locuinţa mult visată

acum 57 minute

Doina Ilie este supranumită Regina Genelor, iar sclipiciul face legea la ea acasă. O tânără ambiţioasă care şi-a decorat locuinţa cu mânuţa ei şi care nu s-a lăsat până când nu a fost totul aşa cum a visat. Chiar dacă a vopsit un perete de mai multe ori, până la urmă i-a...

Vulpița, devastată după scandalul cu soacra: Viorele, eu vreau fata, nu vreau alţi copii!

acum 23 ore

Vulpița este extrem de supărată că nu are fetița lângă ea, iar după scandalul cu socrii, tănăra este devastată. Veronica crede că nu o să-și mai vadă copila niciodată.

Vulpița îi face ochi dulci lui Marian de față cu Viorel: Ce ai vrea să facem noi amandoi?

acum 23 ore

Vulpița și Viorel au găsit un bilet misterios în ușă. Marian, fostul iubit al Veronicăi, se află printre suspecții principali. Vulpița încearcă să-și facă soțul gelos cochetând cu fostul amant.

Vulpița și Viorel, ipoteze și versiuni șocante despre biletul misterios! Dansatoarea Emy, printre suspectele principale: Îi rog să nu îmi mai bage fapte pe gât!

acum 23 ore

Vulpița și Viorel au câteva ipoteze și versiuni șocante despre biletul pe care l-au găsit în ușă. Dansatoarea Emy se află printre suspectele principale.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »