MARTI, 03 SEPTEMBRIE 2019

Acces Direct. Legăturile dintre criminalul Gherghe Dincă și grupările mafiote din Caracal

Invitații din platoul Acces Direct au prezentat câteva legăturile dintre criminalul Gherghe Dincă și grupările mafiote din Caracal.

COMENTARII

Viu sau mort? Ioan este dispărut fără urmă!

acum 12 minute

Îşi caută, cu disperare, fratele dispărut fără urmă! Elena Simion nu mai ştie nimic de el, de două săptămâni. Bărbatul a dispărut într-o pădure, în ziua în care se întorcea acasă, de la muncă împreună cu, pare-se, un coleg. Mai multe detalii însă aflăm de la femeia...

Vulpița, învăluită în mister și feminitate! Veronica primește lecții de dans oriental. Viorel iese nervos din platoul Acces Direct!

acum 2 zile

Veronica s-a lăsat purtată de val, pe ritmuri orientale. Dansatoarea Leila a fost cea care a ajutat-o să se detaşeze complet şi să uite de toate grijile.

Vulpiţa, Rafaelo şi Viorel, imagini în premieră de la filmările pentru videoclipul lor

acum 2 zile

Zi mare pentru soţii Stegaru! Veronica şi Viorel nu doar că se pregătesc să arate cum a fost la filmările clipului pentru noul hit cu Rafaelo, dar au şi alte surprize pentru fani! Una mai mare decât alta.

Vulpiţa şi Jador, pentru prima dată, faţă în faţă! Ce s-a întâmplat la întâlnirea, total neaşteptată

acum 2 zile

Veronica a avut parte de o mare surpriză! Fix când Jador, rivalul tău muzical, ieşea din platoul Star Matinal, de la Antena Stars, a dat nas în nas cu el.

Menajera internaţională aruncă bomba în scandalul cu vecinii ei. Acuzaţiile vin în avalanşă

acum 2 zile

Toată ţara a aflat ieri care sunt problemele celei care se autointitulează menajera internaţională! Ei bine, azi, unul dintre vecinii femeii şi-a făcut curaj să vorbească despre problemele pe care le-a avut cu aceasta. Ce acuzaţii face vecinul, vom afla mai târziu, când îl vom...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »