MARTI, 21 IANUARIE 2020

Acces Direct. Localitate terorizată de doi hoți! Casele a mai mult de 20 de familii ar fi fost sparte

O localitate întreagă trăiește în teroarea unor hoți! Casele a mai mult de 20 de familii ar fi fost sparte de către aceiași indivizi. Acuză oamenii păgubiţi! Hoții, povestesc localnicii disperaţi, intrau în casele lor, furau, dacă aveau ce, iar dacă nu, aceștia distrugeau tot ce găseau în calea lor. Cel mai recent jaf ar fi avut loc chiar în urmă cu câteva zile, iar victimă a fost viceprimarul localității.

COMENTARII

Nicu Paleru, moment unic pentru Vulpița și Viorel

acum 22 ore

Invitat la "Acces Direct", cântărețul Nicu Paleru a pregătit un moment special, de Dragobete, pentru soția Vulpita și Viorel Stegaru.

Vulpiţa, de nerecunoscut! Veronica, mai strălucitoare ca niciodată, pentru şedinţa foto pe care a făcut-o cu Viorel, de Dragobete!

acum 22 ore

Dragostea pluteşte în aer! Veronica şi Viorel au sărbătorit Dragobetele, cum altfel, dacă nu în stil tradiţional românesc. Cei doi soţi şi-au dorit o şedinţă foto, în cuplu, ca să fie siguri că nu vor uita aceste clipe unice, niciodată.

Vulpiţa şi Viorel Stegaru au primit un apartament, dar nu vor să-și aducă fetița la București!

acum 22 ore

S-a lăsat cu lacrimi pe chipul Veronicăi! Acest sfârşit de săptămână a fost unul extrem de plin pentru soţii Stegaru. Cei doi s-au mutat în casă nouă, dar nu vor să-și aducă copilul în nouă locuința.

Vulpiţa şi Viorel Stegaru, imagini incredibile din cuibuşorul de nebunii!

acum 22 ore

Lacrimi de bucurie şi multe emoţii! Asta s-a văzut pe chipul soţiei Vulpiţă, atunci când a intrat în cuibuşorul de nebunii în care, de vineri, stă împreună cu Viorel. Iar de emoţii, tânăra soţie abia a reuşit să-şi găsească cuvintele ca să descrie fericirea pe care o...

Îşi reneagă fiul? Fosta iubită a politicianului supranumit senatorul facebook face acuzaţii fără preceden!

acum 23 ore

Acuzaţii la cel mai înalt nivel! Cristina Ilie, fosta iubită a unui celebru politician s-a decis să îşi spună povestea în faţa ţării întregi. Femeia îşi acuză fostul iubit, supranumit senatorul facebook, că nu ar vrea să îşi recunoască fiul iar disputa dintre cei doi s-a...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »