JOI, 26 DECEMBRIE 2019

Acces Direct. Nicoleta Voica și soțul ei cântă piesa Haida bage să mă joci

Invitați la Acces Direct, Nicoleta Voica și soțul ei cântă piesa Haida Bage să mă joci.

COMENTARII

Dansatoarea Emy și Viorel au o relație de prietenie extrem de puternică. Vulpița face crize de gelozie: Amândoi să se ducă în țările calde! Paște Fericit!

acum 34 minute

Viorel nu vrea să renunțe la relația lui de prietenie cu dansatoarea Emy, iar Vulpița face crize de gelozie. Veronica vrea să se despartă de soțul ei pentru că acceptă să fie înșelată.

Dansatoarea Emy, motiv de despărțire între Vulpița și Viorel: Să nu mă minți! Spune-mi ce i-ai scris pe bilet, altfel ne despărțim!

acum 44 minute

Vulpița și Viorel vor să afle cine le-a lăsat biletul misterios în ușă. Dansatoarea Emy este printre suspecții principali de aceea a fost testată de soții Stegaru.

Vulpița și Viorel vor să afle autorul biletului care i-a băgat în panică. Dansatoarea Emy şi Marian, suspecții principali, s-au lăsat testați: Să vedem dacă se aseamănă scrisul!

acum 58 minute

Bănuiţi de Vulpiţa şi de Viorel că unul dintre ei ar putea fi autorul biletului care i-a băgat în panică, dansatoarea Emy şi Marian s-au lăsat testaţi!

Soţul Vulpiţei s-a transformat în detectiv! Viorel a urcat pe blocul unde a zărit silueta suspectă: Aici e toată treaba! De aici pleacă!

acum 1 ore

Extrem de speriaţi! Aşa au plecat de la emisiune Veronica şi Viorel. De frica misterioşilor urmăritori, soţii Stegaru au luat măsuri drastice, iar Viorel a decis să meargă pe urmele celor din cauza cărora, de două zile, nu mai are linişte. Mai exact, în locul de unde el şi soţia...

Acuzaţii cumplite! Soţia lui George, bărbatul condamnat la 5 ani de închisoare, pentru complicitate la viol, e disperată: Am rămas cu doi copii în grijă, soțul meu este nevinovat

acum 1 ore

O tânără mamă simte că a ajuns la capătul puterilor, după ce a rămas singură, cu doi copii în grijă și fără niciun ajutor. Tatăl celor mici a fost închis pentru următorii 5 ani. Pedeapsa pe care a primit-o bărbatul, acuză mama, ar fi nedreaptă, pentru că el ar fi nevinovat.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »