JOI, 29 MARTIE 2018

Cristina şi Georgiana, amenințate cu moartea de părinți: "Vreau să o cresc eu pe sora mea"

Cele două surori luptă să supravieţuiască departe de cei care ar fi trebuit să le călauzească viaţa. Cristina şi Georgiana povestesc că nu au simţit niciodată ce înseamnă iubirea de mamă, iubirea de tată.

COMENTARII

Vulpiţa devine expertă în fashion!

acum 7 ore

O nouă zi, o nouă provocare pentru Vulpiţa, care şi-a găsit motivaţia şi voinţa în noua ei activitate, de la salonul Soniei Trifan.

Vulpiţa cea șireață! Cum a scăpat de muncă

acum 7 ore

Pentru că sunt obişnuiţi cu munca, nu cu relaxarea, în acest sfârşit de săptămână, Vulpiţa şi Viorel au mers din nou la treabă. De această dată, soţii Stegaru au ajuns la o familie din oraşul Breaza.

Trei copilași, maltratați de mamă? Acuzațiile tatălui

acum 8 ore

Susţine că cei 3 copii ai săi ar fi fost răpiţi, maltrataţi şi bătuţi! Un tată simte cum cuţitul i-a ajuns la os de când, acuză el, copiii i-ar fi fost smulşi din braţe. De când ar fi fost luaţi din Germania şi aduşi în România, pare-se, fără ştiinţa lui. Iar dacă vă...

Alexandra Velniciuc, speriată să fie mamă

acum 9 ore

Părasită de mamă, la nici 3 ani, a învăţat ce-nseamnă suferinţa! E cunoscută în teatru, în muzică, dar şi în televiziune, unde se simte răsfăţată de camerele de filmat! Are un tată celebru, care a pus mai presus de orice profesia de părinte, pentru ea, pentru Alexandra...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »