MIERCURI, 31 IULIE 2019

Discuţie revoltătoare între Alexandra și operatorul de la 112

Transcriere convorbiri: Op. 112: Alo, 112, ce urgență aveți? Alo? A.M.: Bună ziua, vreau și eu în legătură cu poliția! Op. 112: Ce s-a întâmplat doamnă, cum vă numiți? A.M.: Sunt domnișoară, am 15 ani, și ieri am fost sechestrată de către un domn. Op. 112: Cum te cheamă? A.M.: Măceșanu Alexandra, vă rog veniți repede, nu știu unde sunt. Op. 112: Cum adică nu știi unde ești? În ce localitate te afli? A.M.: În Dobro. Aaa. În Caracal, m-a dus în Caracal, dar nu știu unde exact. Op. 112 : Păi dă-mi un punct de reper unde te afli în Caracal, cum crezi că te găsim? Aloo? A.M.: Da, stați, nu plecați vă rog. Op. 112: Ai fost violată? A.M.: Da, am fost violată! Op. 112: Da, rămâi la telefon, dar încearcă să-mi dai un punct de reper ca să știm exact ce. cum te putem găsi! A.M.: A venit, a venit, a venit.Veniți repede, vă rog!!! Se închide apelul. Op. 112: Păi să venim unde frate în Caracal. ? Păi ce dracu să-i fac că e în Caracal, că a răpit-o și a dus-o în Caracal, dar nu știe unde. și poliția mea vorbește. Dă-i asociere.

COMENTARII

Acces Direct. Simona Secrier cântă piesa Te aștept, Moș Crăciun. Melodia este compusă de Mihai Constantinescu

acum 5 minute

Invitată la Acces Direct, Simona Secrier cântă piesa Te aștept, Moș Crăciun. Melodia este compusă de Mihai Constantinescu.

Acces Direct. Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, adevărul despre moartea regretatului artist: Cred că a regretat că nu a avut un copil

acum 8 minute

Într-o iubire dincolo de moarte, ea nu-i poate şopti acum decât un bun rămas pentru că "adio" este cuvântul pe care Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, nu îl poate rosti, atunci când vorbeşte despre el! Mihai i-a fost soţ, idol, prieten, iubit. Pentru că, între Simona Secrier...

Acces Direct. Simona Secrier, femeia care i-a fost alături timp de 25 de ani lui Mihai Constantinescu, face dezvăluiri sufocant de dureroase despre sfârşitul regretatului artist!

acum 15 minute

Moartea lui Mihai Constantinescu a adus multă durere în inimile tuturor românilor. Aproape șase luni au încercat medicii să îl pună pe picioare, însă, din nefericire, organismul artistului a cedat. A fost ziua în care soţia lui, Simona, a simţit cum întregul ei univers s-a...

Acces Direct. Adi Sînă și Anca Serea și-au luat vilă nouă pe două etaje

acum 47 minute

Anca Serea şi Adi Sînă, împreună cu cei șase copii ai lor, s-au mutat în casă nouă. Celebrii părinţi şi-au dorit o locuinţă mai spaţioasă, pentru ca fiecare copil să aibă propria cameră.

Acces Direct. Sânziana Iacob, bloggerița care impresionează prin felul în care şi-a amenajat casa: Frigiderul meu e roz!

acum 55 minute

Casa ei este un adevărat curcubeu de culori, iar în fiecare cameră există câte un obiect cu o poveste extraordinară, în spate. Regina colorată a instagramului şi-a arătat casa din poveşti în care locuieşte împreună cu logodnicul ei, un chef cunoscut.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »