JOI, 23 MAI 2019

Dragoste fără secrete. Nicoleta și Alexandru s-au îmbrățișat de față cu iubiții lor!

Telenovelă amoroasă în emisiunea Dragoste fără secrete. Un amantlâc dă peste cap liniştea a două cupluri. Ei bine, Nicoleta a avut o relaţie amoroasă cu Alexandru iar spiritele s-au încins la maximum!

COMENTARII

Povestea incredibilă! Părăsit de nevastă, după 45 de ani de căsnicie, pentru un tânăr de 22 de ani!

acum 19 ore

Ar fi fost părăsit de nevastă, după 45 de ani de căsnicie, pentru un tânăr de 22 de ani! E drama prin care trece un bărbat, după ce soţia sa, în vârstă de 63 de ani, s-ar fi îndrăgostit iremediabil de un june flăcău. Acum, femeia ar fi plecată peste hotare, ca îşi trăiască...

Maria Dragomiroiu, naşă de cinci stele! A lăcrimat, a jucat cu foc şi a cântat până a ridicat toţi nuntaşii în picioare!

acum 20 ore

Nuntă de lux în rândul artiştilor, unde naşi au fost Maria Dragomiroiu şi soţul ei, Bebe Mihu. La petrecerea dată în cinstea mirilor au fost invitaţi cei mai talentaţi artişti din showbiz: de la Vali Vijelie şi Nicu Palerul, la Irina Loghin şi Mirabela Dauer.

Lorena Balaci, fiica fostei legende Ilie Balaci, a renunţat la luxul din cartierul milionarilor! Vedeta s-a mutat la bloc!

acum 21 ore

Este cunoscută ca sarea şi piperul showbizzului românesc pentru că spune mereu tot ce are pe suflet. Lorena Balaci, fiica fostei legende Ilie Balaci, ne-a primit la ea acasă. Şi nu, nu în vila imensă din Pipera unde locuia, ci într-un apartament dintr-un cartier muncitoresc, acolo unde...

Acces Direct. Viaţa Danielei Maxim, un coşmar fără sfârşit. Fiica cea mare: El nu a fost un tată exemplar pentru noi

acum 3 zile

O femeie își acuză soțul de multiple bătăi, certuri, amenințări timp de 24 de ani. Bărbatul este foarte gelos și o acuză cum că iubita lui ar avea relații cu totți bărbații din sat.

Acces Direct. Danilea Maxim, 24 de ani de sclavie și bătăi?: Am stat pentru fete. Nu am vrut să le fac de ruține

acum 3 zile

Ar fi trăit 24 de ani ca într-o închisoare. 24 de ani în care ar fi fost bătută până la leşin, trezită cu găleţi de apă aruncate peste ea şi mai apoi, bătută. din nou. O viaţă în care i s-ar fi interzis să iasă din ogradă ori să stea de vorbă cu vreun vecin. Dar acum. a...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »