JOI, 23 MAI 2019

Dragoste fără secrete. Nicoleta și Alexandru, telenovelă amoroasă!

Telenovelă amoroasă în emisiunea Dragoste fără secrete. Un amantlâc dă peste cap liniştea a două cupluri. Ei bine, Nicoleta a avut o relaţie amoroasă cu Alexandru iar spiritele s-au încins la maximum!

COMENTARII

Acces Direct. Celebrul miliardar lasă copilul fără bani de medicamente? Bunica băiatului nu mai are lacrimi de când fiica ei a ajuns la cuţite cu fostul său logodnic

acum 1 ore

Martoră la toată suferinţa Adelei Chirică, în tot acest timp, a fost mama ei. Florica Chirică e devastată şi nu mai are lacrimi de când fiica ei a ajuns la cuţite cu fostul său logodnic.

Acces Direct. Celebru miliardar vrea să-şi scoată fiul, grav bolnav, de pe numele lui?! Adele Chirică, mama băieţelului, se roagă pentru viaţa lui

acum 1 ore

Război, din ce în ce mai crunt, între Adele Chirică şi miliardarul cu care aceasta spune că are un fiu. Afaceristul ar fi dat-o în judecată pe Adela, pentru că nu ar mai dori să fie tatăl copilului, nici măcar în acte.

Acces Direct. Super ofertă pentru fecioria lui Sebastian, tânărul din Brașov: Îi dau opt mii de euro

acum 2 ore

Sebastian îşi vinde fecioria, la 34 ani. Tânărul este hotărât să facă această schimbare majoră în viaţa sa şi vrea să dea ce are el mai de preţ: fecioria. Bărbatul are deja o ofertă de opt mii de euro.

Acces Direct. Sebastian, ultimul flăcău din Brașov, nu își vinde fecioria oricui: Femeia trebuie să fie tânără și să nu aibă multe kilograme

acum 2 ore

Sebastian vrea să-şi scoată la vânzare fecioria, ca să facă rost de bani, pentru fratele lui bolnav. Licitaţia începe de la suma de 800 de euro şi poate să se oprească la 10.000 de euro, spune tânărul.

Acces Direct. Sebastian, tânărul de 34 de ani din Brașov, își vinde fecioria pentru fratele bolnav

acum 2 ore

Îşi vinde fecioria, la 34 ani! Sebastian vrea să-şi scoată la licitaţie fecioria, ca să facă rost de bani, pentru fratele lui bolnav. Pentru el, tânărul este hotărât să facă această schimbare majoră în viaţa sa şi vrea să dea ce are el mai de preţ: fecioria.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »