LUNI, 26 MARTIE 2018

Drama extrem de complicată, cu multe lacrimi. Mama și copiii, la cerșit pentru tatăl-stăpân!?

Fiica lor ar fi obligată să cerșească cu cei doi copilași ai săi! E acuzația pe care o fac părinții tinerei. Iar cel care ar trimite-o la cerșit ar fi chiar iubitul ei. Bărbatul s-ar folosi de banii pe care tânăra i-ar câștiga din mila oamenilor. Ba chiar, i-ar oferi o parte din bani și presupusei sale amente, o adolescentă de doar 15 ani, cu care are și un copil. Iată drama extrem de complicată, cu multe lacrimi, amoruri interzise și bani murdari, în care viața a doi copii de doar 7 luni și 2 ani pare a fi în pericol.

COMENTARII

Nuntă mare în lumea muzicii populare! Valentin Sanfira şi frumoasa Codruța Filip se căsătoresc!

acum 1 zile

Mare nuntă, în lumea muzicii populare! Îndrăgitul interpret, Valentin Sanfira e hotărât să renunţe la burlăcie. Artistul s-a îndrăgostit nebuneşte de frumoasa Codruța Filip. Cei doi au stabilit deja detaliile nunţii şi sunt pregătiţi să le împărtăşească cu noi.

Vecinul acuzat că ar vrea să o omoare pe văduva de 66 de ani se apără! "Nu a bătut-o nimeni şi cu asta, basta"

acum 1 zile

O văduvă de 66 de ani nu ar mai avea liniște și ar sta cu frică în propria casă. Femeia se teme că ar putea fi omorâtă în orice clipă de vecinul, care ar fi nenorocit-o în bătaie, în urmă cu doar câteva luni.

Vecinii fac acuzaţii grave la adresa femeii care se teme pentru viaţa ei! "E o femeie nebună. nu vrea să o omoare nimeni"

acum 1 zile

O văduvă de 66 de ani spune că nu mai are liniște și că stă cu frică în propria casă. Femeia se teme că ar putea fi omorâtă în orice clipă de vecinul ei. Un bărbat care ar fi nenorocit-o în bătaie, în urmă cu doar câteva luni. Vecinii au însă o altă versiune!

O văduvă de 66 de ani stă cu frică în propria casă! Se teme că ar putea fi omorâtă de vecinul ei!

acum 1 zile

O văduvă de 66 de ani spune că nu mai are liniște și că stă cu frică în propria casă. Femeia se teme că ar putea fi omorâtă în orice clipă de vecinul ei. Un bărbat care ar fi nenorocit-o în bătaie, în urmă cu doar câteva luni.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »