LUNI, 26 MARTIE 2018

Drama extrem de complicată, cu multe lacrimi. Mama și copiii, la cerșit pentru tatăl-stăpân!?

Fiica lor ar fi obligată să cerșească cu cei doi copilași ai săi! E acuzația pe care o fac părinții tinerei. Iar cel care ar trimite-o la cerșit ar fi chiar iubitul ei. Bărbatul s-ar folosi de banii pe care tânăra i-ar câștiga din mila oamenilor. Ba chiar, i-ar oferi o parte din bani și presupusei sale amente, o adolescentă de doar 15 ani, cu care are și un copil. Iată drama extrem de complicată, cu multe lacrimi, amoruri interzise și bani murdari, în care viața a doi copii de doar 7 luni și 2 ani pare a fi în pericol.

COMENTARII

Vulpiţa devine expertă în fashion!

acum 21 ore

O nouă zi, o nouă provocare pentru Vulpiţa, care şi-a găsit motivaţia şi voinţa în noua ei activitate, de la salonul Soniei Trifan.

Vulpiţa cea șireață! Cum a scăpat de muncă

acum 21 ore

Pentru că sunt obişnuiţi cu munca, nu cu relaxarea, în acest sfârşit de săptămână, Vulpiţa şi Viorel au mers din nou la treabă. De această dată, soţii Stegaru au ajuns la o familie din oraşul Breaza.

Trei copilași, maltratați de mamă? Acuzațiile tatălui

acum 22 ore

Susţine că cei 3 copii ai săi ar fi fost răpiţi, maltrataţi şi bătuţi! Un tată simte cum cuţitul i-a ajuns la os de când, acuză el, copiii i-ar fi fost smulşi din braţe. De când ar fi fost luaţi din Germania şi aduşi în România, pare-se, fără ştiinţa lui. Iar dacă vă...

Alexandra Velniciuc, speriată să fie mamă

acum 22 ore

Părasită de mamă, la nici 3 ani, a învăţat ce-nseamnă suferinţa! E cunoscută în teatru, în muzică, dar şi în televiziune, unde se simte răsfăţată de camerele de filmat! Are un tată celebru, care a pus mai presus de orice profesia de părinte, pentru ea, pentru Alexandra...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »