LUNI, 29 IULIE 2019

Imagini din curtea monstrului din Caracal! Locul unde acţiona criminalul în serie?!

Imagini în exclusivitate din curtea bărbatului din Caracal care şi-a recunoscut crimele! A recunoscut aceste fapte abominabile, dar asta nu le aduce înapoi pe Alexandra şi pe Luiza. România e în stare de şoc de mai bine de 72 de ore, de când s-au descoperit rămăşiţe umane în casa ororilor din Caracal. caracal, criminal in serie, criminal caracal, criminal in serie caracal, alexandra, luiza,

COMENTARII

Acces Direct. Simona Secrier, femeia care i-a fost alături timp de 25 de ani lui Mihai Constantinescu, face dezvăluiri sufocant de dureroase despre sfârşitul regretatului artist!

acum 13 minute

Moartea lui Mihai Constantinescu a adus multă durere în inimile tuturor românilor. Aproape șase luni au încercat medicii să îl pună pe picioare, însă, din nefericire, organismul artistului a cedat. A fost ziua în care soţia lui, Simona, a simţit cum întregul ei univers s-a...

Acces Direct. Adi Sînă și Anca Serea și-au luat vilă nouă pe două etaje

acum 45 minute

Anca Serea şi Adi Sînă, împreună cu cei șase copii ai lor, s-au mutat în casă nouă. Celebrii părinţi şi-au dorit o locuinţă mai spaţioasă, pentru ca fiecare copil să aibă propria cameră.

Acces Direct. Sânziana Iacob, bloggerița care impresionează prin felul în care şi-a amenajat casa: Frigiderul meu e roz!

acum 53 minute

Casa ei este un adevărat curcubeu de culori, iar în fiecare cameră există câte un obiect cu o poveste extraordinară, în spate. Regina colorată a instagramului şi-a arătat casa din poveşti în care locuieşte împreună cu logodnicul ei, un chef cunoscut.

O femeie din Călăraşi, ameninţată de poliţişti şi acuzată, pe nedrept, că a furat un portofel

acum 2 zile

Susţine că ar fi fost ameninţată de poliţişti şi acuzată, pe nedrept, că a furat un portofel, de la un alt poliţist. O femeie din Călăraşi trece prin clipe de groază, de când a fost incriminată pe nedrept, după cum spune ea.

Benone Sinulescu, secrete din dormitor!

acum 2 zile

Este iubit de o țară întreagă, dar extrem de discret cu viaţa lui personală. De data aceasta însă, Benone Sinulescu a făcut o excepţie şi ne-a invitat în casa lui, ba chiar ne-a primit în dormitorul său.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »