VINERI, 22 MARTIE 2019

Înșelat de soție și cu casa făcută scrum! Bărbatul își creștre singur abandonați de soție?: A plecat în Italia

Şi părăsit de soţie, şi cu locuinţa făcută scrum! Cu inima frântă şi cu ochii în lacrimi, un tată cu 5 copii simte că a ajuns la capătul puterilor. După ce soţia a plecat la muncă, în străinătate iar pe drum şi-ar fi găsit sufletul pereche, femeia şi-ar fi abandonat propriii copii. Însă pe lângă trădarea soţiei, pe bărbat îl doare cumplit de tare că cei mici nu mai au un acoperiş deasupra capului.

COMENTARII

Acces Direct. Comediantul Axinte sare în ajutorul Vulpiței: Voi înregistra cu ea o melodie și o voi lua în turneu

acum 21 ore

Comediantul Axinte sare în ajutorul Vulpiței. ”Voi înregistra cu ea o melodie și o voi lua în turneu”, a spus actorul la Acces Direct.

Acces Direct. Viorel, soțul Vulpiței, se implică într-o campanie de strângere a gunoaielor: Îmi doresc să ne strângem 150 de persoane

acum 21 ore

Viorel, soțul Vulpiței, se implică într-o campanie de strângere a gunoaielor. ”Îmi doresc să ne strângem 150 de persoane”, a spus acesta la Acces Direct.

Acces Direct. Vulpița, pusă la zid de fostul amant: Voi face o plângere penală pentru că am fost acuzat pe nedrept de viol

acum 21 ore

Vulpița este pusă la zid de fostul amant. ”Voi face o plângere penală pentru că am fost acuzat pe nedrept de viol”, a spus acesta la Acces Direct.

Acces Direct. Povestea Vulpitei, versiunea soacrei: Am strâns-o de pe drum. La început era cuminte

acum 21 ore

Povestea Vulpitei este spusă, la Acces Direct, de mama lui Viorel. ”Am strâns-o de pe drum. La început era cuminte”, a spus aceasta.

Acces Direct. Vulpița, pusă la punct de soacră: Tu înțelegi numai invers. Nu mai vinde castraveți la grădinar, te rog!

acum 21 ore

Vulpița este pusă la punct de soacră, în direct. ”Tu înțelegi numai invers. Nu mai vinde castraveți la grădinar, te rog!”, a spus acesta la Acces Direct.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »