MARTI, 13 NOIEMBRIE 2018

Lacrimi de copii. Mama ar fi ținută sechestrată de un bărbat extrem de periculos: ”Mi-a spus că se duce să se întâlnească cu cineva în legătură cu niște droguri”

Trei copilași au rămas în grija tatălui, după ce mama lor a ajuns pe mână unui bărbat extrem de periculos! Acuză părintele celor mici. Mama, de doar 22 de ani, se pare că a ajuns în casa acestui individ, după ce ar fi fost şantajată. Ba mai mult, acum, bărbatul ar ţine-o sechestrată şi ar face din ea sac de box! Tocmai din acest motiv, tatăl celor 3 copii vrea, cu orice preţ, să o salveze pe mamă din acel loc. Şi să o vadă, din nou, lângă copiii care o aşteaptă, zi de zi, să se întoarcă acasă.

COMENTARII

Acces Direct. Ciprian Silași, scandal cu Ornela Pasăre și Valentina Ionescu, două artiste celebre: S-a creat o neînțelegere și o bătălie pe seama proiectului meu muzical

acum 22 ore

Ciprian Silaşi a intrat într-o mare încurcătură! Cele două cântăreţe de muzică populară, Ornela Pasăre și Valentina Ionescu, îl acuză acum că a jucat la două capete.

Acces Direct. Scandal în lumea muzicii populare! Ornela Pasăre și Valentina Ionescu ar fi rupt prietenia pentru Ciprian Silași: Sunt acuzată că i-aș fi furat colaborarea muzicală, dar nu am făcut acest lucru

acum 22 ore

Scandal în lumea muzicii populare! Celebra Ornela Pasăre o acuză pe Valentina Ionescu că a intervenit în relația ei cu Ciprian Silaşi. Cântăreața e foc și pară și spune că nu înțelege cum unele persoane pot ajunge să calce pe cadavre pentru succes.

Acces Direct. Scandal în lumea muzicii populare! Ornela Pasăre este foarte supărată pe Valentina Ionescu, pe care o acuză s-a băgat în proiectul ei

acum 22 ore

E iureș mare în muzică populară românească! Ornela Pasăre este foarte supărată pe Valentina Ionescu, pe care o acuză că i-a stricat planurile pe care le avea cu tânărul artist, Ciprian Silaşi!

Acces Direct. Jessica, o tânără super sexy, acuză că ar fi fost hărţuită şi umilită de un milionar: Nu știu dacă e bine că am venit aici, sper că nu îmi va face rău!

acum 22 ore

Jessica, o bombă sexy, acuză că ar fi fost hărţuită şi umilită de un milionar excentric şi cunoscut de la noi. Milionarul ar fi abordat-o pe frumoasa brunetă pe o reţea de socializare şi i-ar fi făcut propuneri indecente. Dar, supărat că bruneta i-ar fi refuzat avansurile, celebrul...

Premieră la Acces Direct! Carmen Șerban cântă piesa Trandafirul care înflorește

acum 23 ore

Invitată la Acces Direct, Carmen Șerban cântă piesa Trandafirul care înflorește.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »