VINERI, 12 FEBRUARIE 2010

Lacrimile elevei dupa verdictul Poligrafului

Georgiana Munteanu, eleva care a acuzat-o pe profesoara sa ca a sedus-o, a izbucnit in plans dupa emisiunea de ieri, atunci cand a aflat ca a picat testul poligraf.

COMENTARII

Surpriză pentru Viorel, tocmai de la Blăgești! Soțul Vulpiței primește apă sfințită: Cu voia Celui de Sus, Veronica o să se întoarcă!

acum 22 ore

Doina, reporterul care a fost lângă Vulpița la Blăgești, i-a adus lui Viorel apă sfințită tocmai de la biserica din sat.

Sedinţă de urgenţă! Viorel, încercare disperată s-o întoarcă pe Vulpiţa, în braţele lui!

acum 22 ore

Vizită de urgenţă în casa Stegarilor. Celebrul parapsiholog Florentina Daniela Ion a mers acasă la Viorel ca să-l ajute s-o întoarcă pe Veronica, încă soţia sa, acasă, la București.

Acuzaţii şocante! La doar 15 ani, un tânăr a căzut în mrejele unei femei care ar fi putut să-i fie mamă! Părinţii băiatului sunt disperaţi!

acum 23 ore

Un adolescent de 15 ani ar fi îndrăgostit nebunește de o femeie care ar avea dublul vârstei lui. Mai mult decât atât, cei doi ar avea și o relație, acuză părinții adolescentului. Tocmai din acest motiv, mama şi tatăl copilului nu vor decât ca acesta să fie lăsat în pace de...

Vila orientală a prințesei Sara Jessica! Opulenţa face legea în locuința ei

acum 23 ore

Este prinţesă, într-un palat ce se întoarce după soare. Sara Jessica este nepoată de ambasador, iar în casa ei dintr-un cartier de lux din Bucureşti, opulenţa face legea: masă din Veneţia, covoare de mii de euro, din Dubai şi India şi accesorii rar întâlnite.

Aventura soților Stegaru în București a ajuns la final, după șase luni! Mirela Vaida: Am crezut că vă veți schimba viața. Faceți ce vreți!

acum 1 zile

Vulpița a plecat acasă, la Blăgești, iar Viorel a rămas în București să facă școala de șoferi, dar să se și angajeze. Aventura soților Stegaru la televizor a ajuns la final, după șase luni.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »