MIERCURI, 06 DECEMBRIE 2017

Mara Bănică în lacrimi! Tata Marcel încearcă să-și crească singur cei cinci copii

Marcel și-ar da viaţa pentru copiii săi. Atât el, cât și fiica lui cea mare, Andreea, fetița care la doar 13 ani nu mai ştie demult ce e copilăria. Știe în schimb că trebuie să aibă grijă de frații ei mai mici, măcar ea, dacă femeia care i-a adus pe lume a preferat să-i abandoneze.

COMENTARII

Nuntă mare în lumea muzicii populare! Valentin Sanfira şi frumoasa Codruța Filip se căsătoresc!

acum 1 zile

Mare nuntă, în lumea muzicii populare! Îndrăgitul interpret, Valentin Sanfira e hotărât să renunţe la burlăcie. Artistul s-a îndrăgostit nebuneşte de frumoasa Codruța Filip. Cei doi au stabilit deja detaliile nunţii şi sunt pregătiţi să le împărtăşească cu noi.

Vecinul acuzat că ar vrea să o omoare pe văduva de 66 de ani se apără! "Nu a bătut-o nimeni şi cu asta, basta"

acum 1 zile

O văduvă de 66 de ani nu ar mai avea liniște și ar sta cu frică în propria casă. Femeia se teme că ar putea fi omorâtă în orice clipă de vecinul, care ar fi nenorocit-o în bătaie, în urmă cu doar câteva luni.

Vecinii fac acuzaţii grave la adresa femeii care se teme pentru viaţa ei! "E o femeie nebună. nu vrea să o omoare nimeni"

acum 1 zile

O văduvă de 66 de ani spune că nu mai are liniște și că stă cu frică în propria casă. Femeia se teme că ar putea fi omorâtă în orice clipă de vecinul ei. Un bărbat care ar fi nenorocit-o în bătaie, în urmă cu doar câteva luni. Vecinii au însă o altă versiune!

O văduvă de 66 de ani stă cu frică în propria casă! Se teme că ar putea fi omorâtă de vecinul ei!

acum 1 zile

O văduvă de 66 de ani spune că nu mai are liniște și că stă cu frică în propria casă. Femeia se teme că ar putea fi omorâtă în orice clipă de vecinul ei. Un bărbat care ar fi nenorocit-o în bătaie, în urmă cu doar câteva luni.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »