MIERCURI, 29 AUGUST 2018

Marian și Viorica au scăpat din orfelinatul de la Siret: "Nu gândeam că o să fiu liber vreodată"

Şi-au văzut colegii de suferinţă cum le mureau pe capete, pe când erau doar nişte. copii. Viorica Păun, una dintre supravieţuitoarele din orfelinatul groazei de la Siret îşi aminteşte şi acum gustul pe care o avea pâinea mucegăită mâncată de foame. Iar Marian nu a uitat nici astăzi clipele în care a fost biciuit ca un animal.

COMENTARII

Acces Direct. Secrete din casa lui Marian Cozma, artistul preferat de Gheorghe Hagi

acum 8 ore

Acces Direct a fost la Constanţa, în casa artistului preferat al lui Gheorghe Hagi! Marian Cozma, căci despre el este vorba, e şi cel care a compus imnul echipei regelui fotbalului românesc. Cântărețul are o familie frumoasă şi o casă construită după gustul soţiei, Olimpia.

Acces Direct. Reglare de conturi între vedete? Războinica Rafaela Mărcaş ar fi fost bătută la îndemnul unei fete de bani gata: Chiar nimeni nu a văzut ce am pățit?

acum 8 ore

Caz uluitor în showbiz-ul românesc! Rafaela Mărcaş, una dintre cele mai sexy vedete ar fi "încasat-o" serios. Sexoasa brunetă ar fi fost agresată în unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herăstrău.

Acces Direct. Răfuială în lumea bună a Capitalei?! Războinica Rafaela Mărcaş ar fi fost bătută într-un club: M-a tras de păr şi mi-a dat două palme peste faţă

acum 8 ore

Ar fi fost bătută şi păruită, în unul dintre cele mai luxoase cluburi din Bucureşti! E acuzaţia războinicei Rafaela Mărcaş. Bruneta este foarte speriată, iar episodul pe care l-a trăit a marcat-o pe viaţă.

Acces Direct. Dinu Iancu Sălăjanu, secrete de familie: Am simțit chemarea cântecului încă de la 16 ani

acum 9 ore

Dinu Iancu Sălăjanu ar fi putut fi urmaşul lui Placido Domingo, dar multă lume îl cunoaşte drept urmaşul lui Furdui Iancu! Dinu Iancu Sălăjanu sau craiul din Zalău nu este doar un simbol pentru cântecul istoric românesc, ci şi un soţ model şi un tată de excepţie. Puţini ştiu...

Acces Direct. Oase se întoarce în cea mai tare aventură. Va fi coprezentatorul Ginei Pistol la Asia Express

acum 9 ore

A fost accidentat de Ana Morodan, în Asia Express, dar nu se lasă! Oase, câştigătorul celei de-a 2-a ediţii a celui mai dur reality show, se întoarce în cea mai tare aventură. Simte el că mai poate duce încă un accident.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »