VINERI, 25 OCTOMBRIE 2019

Nicuşor Iordan, dezvăluiri despre banii lui Aurelian Preda: Am investit în el vreo 50.000 de euro

Nicuşor Iordan, artistul pe care Ana Maria Preda l-a acuzat de abuz, ne-a acordat un interviu în exclusivitate în care îşi spune partea lui de adevăr. Şi a făcut dezvăluiri la care nimeni nu se aştepta.

COMENTARII

Vulpiţa şi Viorel Stegaru s-au pus serios cu burta pe carte

acum 19 ore

Chiar dacă e vineri şi toţi elevii sunt deja în vacanţă, soţul Veronicăi s-a trezit dis de dimineaţă şi s-a dus la prima lecţie de la şcoala de şoferi. Viorel Stegaru a ajuns primul! Şi era pus pe fapte mari.

Soția Vulpiţă, evadare nocturnă la Antena Stars, fără Viorel!

acum 19 ore

Vulpiţa a fost invitată la Antena Stars să cânte, împreună cu Rafaelo, cea mai recentă piesă a lor. Aşa că, Vero, ca o atistă serioasă, s-a prezentat, aseară la platou Antena Stars. Însă fără Viorel!

Viorel Stegaru și-a făcut bagajele! Ce face Vulpița?

acum 19 ore

Ne amintim că aseară pe final de emisiune soţii Stegaru au fost din nou la cuţite. Lucuririle nu au stat mai bine nici după emisiune, când cei doi şi-au reproşat o muţime de lucruri.

Coşmarul mămicii educatoarea te va răscoli! Băieţelul său crede că e moartă!

acum 19 ore

10 ani, fără fiul ei! O mămică de 31 de ani suspină de dorul băieţelului său, pe care nu l-ar mai fi îmbrăţişat de un deceniu. Băieţel care ar fi ştiut, despre mama lui, că e moartă. Asta i-ar fi spus bunicii paterni, adică cei care-l cresc. Acuză femeia care i-a dat viaţă.

Vasile Muraru şi Valentina Fătu, repetiții la teatru, cu mătura și șpaclul în mână!

acum 20 ore

Celebrii actori Vasile Muraru şi Valentina Fătu s-au apucat de curăţenie, în gradina de vară a Teatrului Constantin Tănase, din Herăstru. Şi chiar dacă o ţară întreagă îi ştie şi îi iubeşte, iar ei sunt extrem de talentaţi, cei doi actori s-au implicat peste tot unde a fost...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »