JOI, 18 MARTIE 2010

Oana a lacrimat cand vorbea despre tatal ei adoptiv

In emisiunea Acces Direct de aseara, Oana a facut acuzatii grave la adresa mamei sale, in legatura cu moartea tatilor ei. Au fost momente tensionate intre ea si invitatii din emisiune, dar si emotionante, ea recunoscand astazi ca a lacrimat cand s-a vorbit despre tatal ei adoptiv, Nelu Banicioiu.

COMENTARII

Acces Direct. Imagini bombă cu Raffaello și Regina Fitnessului în dormitor! Miss Irina ieșe în lacrimi din platou

acum 5 ore

Regina Fitnessului are dovezi bombă cum că Raffaello a mers acasă la ea, chiar dacă bărbatul susține că are o relație cu Miss Irina și nu mai vrea să audă de Alexandra, fosta sa iubită.

Acces Direct. Cel mai nou cuplu monden stă pe un butoi de pulbere! Se pare că Raffaello ar fi trădat-o pe Miss Irina

acum 5 ore

Nici nu au început bine relația că, Miss Irina şi celebrul Raffaello au intrat deja într-un scandal care crează foarte multă tensiune între ei! Miss Irina își pune multe întrebări legate de fidelitatea și seriozitatea lui Raffaello. Asta după ce fosta lui iubită, regina fitnessului...

Acces Direct. Mama și-a lăsat casa și patru copii pentru amant? Femeia susține că era tratată foarte urât de soț: Sunt de acord ca cei mici să rămână la tată

acum 6 ore

Femeia care și-a părăsit cei patru copii a lăsat în schimb, în urma ei o scrisoare. Femeia susține că era tratată foarte urât de soțul ei și de aceea a plecat de acasă.

Acces Direct. S-a trezit singur în pat, după 20 de ani de iubire. Bărbatul a fost părăsit de mama copiilor lui: Sunt un om gol pe dinăuntru. Nu dorm, nu mănânc!

acum 6 ore

S-a trezit, într-o dimineaţă, singur în pat şi, de atunci, plânge fără încetare! După o dragoste de 20 de ani, Ionel a rămas fără iubita lui, Mihaela. Femeia, mama celor 4 copii ai lor, a hotârât să plece de acasă, pare-se, fără niciun regret.

Acces Direct. Sunt soţ şi soţie la ceruri. Cornel Galeş a fost înmormântat lângă Ileana Ciuculete

acum 7 ore

Au trăit 25 de ani de iubire de basm, iar de azi sunt soţ şi soţie la ceruri. Cornel Galeş a fost înmormântat lângă Ileana Ciuculete, sau zânica lui, aşa cum o alinta.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »