MARTI, 31 MARTIE 2020

Vulpița și Viorel, ipoteze și versiuni șocante despre biletul misterios! Dansatoarea Emy, printre suspectele principale: Îi rog să nu îmi mai bage fapte pe gât!

Vulpița și Viorel au câteva ipoteze și versiuni șocante despre biletul pe care l-au găsit în ușă. Dansatoarea Emy se află printre suspectele principale.

COMENTARII

Lansare de senzație la Acces Direct! Viorel și Vulpița cântă piesa Câinii latră, vulpea merge

acum 13 ore

Viorel și Vulpița au făcut o piesă împreună. Soții Stegaru cântă melodia Câinii latră, vulpea merge, în platoul Acces Direct.

Vulpița și Viorel au pus scandalurile pe pauză şi măştile pe faţă şi au înregistrat prima piesă

acum 14 ore

Soții Stegaru au făcut front comun şi se pregătesc să lanseze prima lor melodie în familie. La filmările clipului a fost mult dans, dar şi voie bună, până la epuizare.

Ruga de foc a mamei Adriana: Salvați-mi fiica! Sunt disperată! De 4 ani, eu nu pot să-mi văd copilul!

acum 14 ore

Spune că vrea să-şi salveze fiica de la moarte! Adriana Călin nu şi-a văzut fata de 4 ani, iar acum tânăra ar fi în pericol din cauza familiei iubitului său, susţine mama. Fiica, în vârstă de 20 de ani, ar fi fost ţinută sechestrată, ar fi fost bătută şi, pare-se, obligată...

Neta Soare, artista cu vocea de catifea, secretul unei căsătorii de peste 30 de ani

acum 15 ore

Ar fi putut să fie un jurist de succes, dar de ani buni "face legea" în muzica populară! Singura artistă faimoasă, cu nume solar, ne-a deschis uşa reşedinţei sale din inima Craiovei şi ne-a povestit secrete nebănuite din viaţa ei. Despre lupta cu sărăcia, operaţii estetice, dorinţa...

Vulpița și Viorel, vedete la Bârlad! Soții Stegaru au fost asaltați de fani

acum 1 zile

După ce Veronica şi Viorel şi-au vizitat familiile, cei doi au dat şi o fugă până la Bârlad. Şi, pe tot parcursul plimbării lor, Vulpiţa şi Viorel au fost asaltaţi de fani. Două doamne, aşezate pe o bancă, au avut şi câteva sfaturi pentru ei.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »