LUNI, 23 MARTIE 2020

Concurentele din casa Mireasă. Totul despre Alina, Alexandra, Narcisa, Roberta și Iulia

Prezente în platoul emisiunii ”Miresa”, Alina, Alexandra, Narcisa, Roberta și Iulia au vorbit despre pasiunile, dorințele și aspirațiile lor.

COMENTARII

Lacrimi și emoții în casa Mireasa! Concurenții își exprimă mulțumirile

acum 11 ore

Lică, un discurs din exces de zel? Despre prietenia din casa Mireasa! Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Casa Mireasa, bucurie, dans și prietenie! Cuplurile profită de atmosferă

acum 11 ore

Petrecere mare în casa Mireasa. uplurile profită de atmosferă. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Petronela, cuvinte de încurajare la adresa Andrei

acum 11 ore

Petronela susține cuplu Armando și Andra. Concurenta le-a oferit câteva cuvinte de încurajare. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay...

Ionuț, predicții financiare! Ale, dorințe sub formă de lacrimi?

acum 11 ore

Presiunea competiției ținută sub control? Ionuț și Ale, fiecare cu ce-l doare. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele...

Fericirea, acea stare de plenitudine! Armando și Andra, nemulțumirile unei defilări emoționale?

acum 12 ore

Andra, reproșuri la adresa exprimării? Armando, vocea împăcării. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »