LUNI, 23 MARTIE 2020

Concurentele din casa Mireasă. Totul despre Alina, Alexandra, Narcisa, Roberta și Iulia

Prezente în platoul emisiunii ”Miresa”, Alina, Alexandra, Narcisa, Roberta și Iulia au vorbit despre pasiunile, dorințele și aspirațiile lor.

COMENTARII

Priviri care deranjează! Ale, la limita dintre a judeca și a accepta

acum 16 ore

Ionuț și Ale, trecutul intervine în prezent. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ale, pacea mai importantă decât dreptatea. Concurenta s-a împăcat cu Lică

acum 16 ore

Ale a făcut pace cu Lică de dragul unei comuniuni bune în casa Mireasa. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ina și Ciprian, gesturile care contează cu adevărat

acum 17 ore

Ina, la egalitate cu restul fetelor din casa Mireasa? Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Nuțu și Alexandra, din ce în ce mai apropiați unul cu celălalt: Nu contează ce zic, contează ce îți demonstrezi

acum 17 ore

Nuțu și Alexandra sunt din ce în ce mai apropiați unul cu celălalt. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Alexandra, opinii despre Costi, noul concurent din casa Mireasa

acum 17 ore

Alexandra și Narcisa, aceleași impresii amoroase despre Nuțu și Costi, concurenții noi din casa Mireasa. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »