VINERI, 20 NOIEMBRIE 2009

Cristi Iacob canta la Neatza

Cristi Iacob - Everywhere I go.

COMENTARII

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să postești în mod corect ca să nu îți afectezi organismul

acum 15 minute

Postul corect este demonstrat că are efecte benefice asupra tensiunii arteriale, asupra grăsimilor din sânge, cancerului, diabetului și obezității.

Sabina Popa, candidată "Cea mai sexy mămică din România", în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani!

acum 56 minute

Emisiunea Neatza lansează a cincea ediție a concursului “Cea mai sexy mamică!” Cerințe minime: mămică, zâmbet fermecător și veselie naturală. Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul! Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune...

Neatza cu Răzvan și Dani. Ce este coronavirusul, cât de periculos este și cum să ne protejăm de COVID-19. Atenție la informațiile false!

acum 1 ore

Doctorul Adrian Marinescu, de la Institutul de boli infecțioase, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani a explicat ce este coronavirusul, cât de periculos este și cum să ne protejăm de COVID-19.

Neatza cu Răzvan și Dani. Elena Hasna, fetița-fenomen de la Next Star, pregătește lansarea unui nou proiect muzical: Vor fi două variante. În română și franceză

acum 1 ore

Elena Hasna, fetița-fenomen de la Next Star a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre noile ei proiecte muzicale.

Neatza cu Răzvan și Dani. Elena Hasna cântă live melodia I love you, goodbye

acum 1 ore

Câștigătoarea finalei de popularitate Next Star 2013, Elena Hasna, a cântat live la Neatza cu Răzvan și Dani melodia ”I love you, goodbye”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »