MARTI, 03 DECEMBRIE 2019

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum le impunem limite copiilor, cu blândețe

Educația cu blândețe a copiilor nu înseamnă educație fără limite. Metodele cu pedeapsa și cele de agresiune fizică nu îndepărtează comportamentul celor mici.

COMENTARII

Coronavirus (Covid-19) în România. Doctor Adrian Marinescu: După Paște, dacă vor fi respectate regulile, lucrurile vor începe să se așeze

acum 17 minute

Doctor Adrian Marinescu, medic primar boli infecțioase, oferă la Neatza cu Răzvan și Dani cele mai noi informații despre pandemia Coronavirus (Covid-19). ”După Paște, dacă vor fi respectate regulile, lucrurile vor începe să se așeze”, a declarat acesta.

Smiley News. Masca rusească anti-COVID

acum 26 minute

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, masca anti-COVID rusească.

Smiley News. Cum sunt pedepsiți în India oamenii care nu respectă izolarea

acum 30 minute

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum sunt pedepsiți oamenii care nu respectă izolarea în India.

Smiley News. Activități în izolare

acum 34 minute

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, câteva activități care se pot face în izolare.

Smiley News. Înotătorul atacat de lebeda neagră

acum 38 minute

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, îl prezintă la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, pe înotătorul atacat de lebeda neagră.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »