MARTI, 10 DECEMBRIE 2019

Neatza cu Răzvan și Dani te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Alina!

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesa cu care vrei să-ţi începi ziua / dă-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi! Serviciul "Neatza te deşteaptă... de ziua ta!" va urează "La mulţi ani!".

COMENTARII

Neatza cu Răzvan și Dani. Trucuri prin care mămicile, după naștere, pot să se simtă din nou frumoase

acum 9 minute

După naștere, multe femei se confruntă cu problema kilogramelor în plus. Acest lucru le afectează stima de sine, dar și stilul vestimentar.

Neatza cu Răzvan și Dani. Campionatul Național Indoor la Tir cu Arcul pentru persoane cu dizabilități: Încercăm să scoatem oamenii din casă și să nu mai stea în fața calculatorului

acum 14 minute

La Campionatul Național Indoor la Tir cu Arcul pentru persoane cu dizabilități și-au anunțat prezența 11 sportivi cu dizabilități din toată țara, care reprezintă România în concursurile internaționale.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să ai un păr drept, fără să-l distrugi cu placa

acum 33 minute

Keratina organică este tratamentul-minune care transformă părul rebel într-unul disciplinat și sănătos.

Neatza cu Răzvan și Dani. The Humans cântă piesa Amintirea. Cristina Caramarcu, solista trupei, a rămas în Italia din cauza coronavirusului

acum 47 minute

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, trupa The Humans cântă piesa Amintirea. Cristina Caramarcu, solista formației, a rămas în Italia din cauza coronavirusului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Nu știi ce cadou să-i iei iubitei? Mergi la Târgul de Mărțișor de la Muzeul Satului și găsești ce vrei

acum 59 minute

Târgul de Mărțișor are loc până pe 8 Martie la Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti. Aici, doritorii găsesc cadouri pentru iubite și mame.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »