LUNI, 22 APRILIE 2019

Neatza te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Georgiana!

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesă cu care vrei să-ţi începi ziua / da-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi! Serviciul "Neatza te deşteaptă... de ziua ta!" va urează "La mulţi ani!".

COMENTARII

Neatza cu Răzvan și Dani. George Nicolescu cântă melodia Ritm de dragoste

acum 7 ore

George Nicolescu cântă la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani melodia ”Ritm de dragoste”.

Neatza cu Răzvan și Dani. Muzicianul George Nicolescu: Chiar dacă nu am văzut-o niciodată, știu că soția mea este cea mai frumoasă femeie

acum 7 ore

Marele artist George Nicolescu s-a născut orb, dar soarta l-a înzestrat cu un timbru vocal inconfundabil, dar și cu mult șarm. ”Chiar dacă nu am văzut-o niciodată, știu că soția mea este cea mai frumoasă femeie”, a declarat muzicianul la Neatza cu Răzvan și Dani.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să ai gene ca la Hollywood. Totul despre extensiile de gene

acum 7 ore

Corina Turcuman, specialist extensii gene, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre noile tendințe în materie de gene.

Neatza cu Răzvan și Dani. Provocările unui nevăzător cu câine. Valentin, vlogger nevăzător: Acești câini nu au nevoie de botniță și au acces peste tot. Bodyguarzii nu înțeleg asta

acum 7 ore

Valentin, singurul vlogger nevăzător din Europa de Est, a venit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre provocările zilnice ale unui nevăzător, dar și ale unui nevăzător cu câine.

Neatza cu Răzvan și Dani. Bucharest Urban Athletics, în acest weekend. Unde are loc competiția dedicată pasionaților de alergat

acum 7 ore

Bucharest Urban Athletics va avea loc duminică, 27 octombrie 2019. Traseul se desfășoară pe Bulevardul Kiseleff (Arcul de Triumf - Muzeul Antipa).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »