MIERCURI, 03 IANUARIE 2018

”îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Pupici”. Liviu Vârciu, în lacrimi la despărțirea de copii

”îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Pupici”, este mesajul unei fetițe pentru Liviu Vârciu. Artistului îi dau lacrimile la despărțirea de copii.

COMENTARII

Copiii din echipa condusă de Margherita au câștigat concursul: ”Tot ceea ce este făcut cu muncă se răsplătește cum se cuvine”

acum 915 zile

Copiii din echipa condusă de Margherita au câștigat concursul organizat în mare grabă. ”Tot ceea ce este făcut cu muncă se răsplătește cum se cuvine”, a spus fericita artista.

Liviu Vârciu, atacat de un papagal nervos: ”Nu destul că sare la mine bătrânu', acum sare și alt papagal...!”

acum 915 zile

Liviu Vârciu este atacat de un papagal nervos. ”Nu destul că sare la mine bătrânu', acum sare și alt papagal...!”, a spus artistul.

Margherita, o ecologistă convinsă: ”Dacă aș fi o focă care ar sta numai într-o piscină închisă, să nu mai pot să ies pe Magheru la o cafea.. ce s-ar întâmpla cu viața mea? Cred că aș fi foarte tristă”

acum 915 zile

Margherita nu suportă să vadă animale închise. ”Dacă aș fi o focă care ar sta numai într-o piscină închisă, să nu mai pot să ies pe Magheru la o cafea.. ce s-ar întâmpla cu viața mea? Cred că aș fi foarte tristă”, a spus artista.

Giani Kiriță, înduioșat până la lacrimi de o fetiță care cânta despre România: ”Eu plâng o dată la câțiva ani, însă copilașul ăsta mi-a mers la suflet...”

acum 915 zile

Giani Kiriță este înduioșat până la lacrimi de o fetiță care cânta despre România. ”Eu plâng o dată la câțiva ani, însă copilașul ăsta mi-a mers la suflet...”, a spus dinamovistul.

Nea Mărin, pus în mare dificultate de Giani Kiriță, după ce a primit o sticlă cu apă în față: ”Îmi face tot felul de șicane. Cu asta a pus capac”

acum 915 zile

Nea Mărin este pus în mare dificultate de Giani Kiriță, după ce dinamovistul i-a aruncat o sticlă cu apă în față. ”Îmi face tot felul de șicane. Cu asta a pus capac”, a spus supărat nea Mărin.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »