LUNI, 04 DECEMBRIE 2017

Nea Mărin a intrat în Cartea Recordurilor. A realizat cea mai mare horă din lume!

La "Zilei Costumului Popular" din Bistrita-Nasaud, Nea Mărin a reușit un lucru nemaivăzut. A realizat cea mai mare horă din lume!

COMENTARII

”îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Pupici”. Liviu Vârciu, în lacrimi la despărțirea de copii

acum 922 zile

”îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Pupici”, este mesajul unei fetițe pentru Liviu Vârciu. Artistului îi dau lacrimile la despărțirea de copii.

Copiii din echipa condusă de Margherita au câștigat concursul: ”Tot ceea ce este făcut cu muncă se răsplătește cum se cuvine”

acum 922 zile

Copiii din echipa condusă de Margherita au câștigat concursul organizat în mare grabă. ”Tot ceea ce este făcut cu muncă se răsplătește cum se cuvine”, a spus fericita artista.

Liviu Vârciu, atacat de un papagal nervos: ”Nu destul că sare la mine bătrânu', acum sare și alt papagal...!”

acum 922 zile

Liviu Vârciu este atacat de un papagal nervos. ”Nu destul că sare la mine bătrânu', acum sare și alt papagal...!”, a spus artistul.

Margherita, o ecologistă convinsă: ”Dacă aș fi o focă care ar sta numai într-o piscină închisă, să nu mai pot să ies pe Magheru la o cafea.. ce s-ar întâmpla cu viața mea? Cred că aș fi foarte tristă”

acum 922 zile

Margherita nu suportă să vadă animale închise. ”Dacă aș fi o focă care ar sta numai într-o piscină închisă, să nu mai pot să ies pe Magheru la o cafea.. ce s-ar întâmpla cu viața mea? Cred că aș fi foarte tristă”, a spus artista.

Giani Kiriță, înduioșat până la lacrimi de o fetiță care cânta despre România: ”Eu plâng o dată la câțiva ani, însă copilașul ăsta mi-a mers la suflet...”

acum 922 zile

Giani Kiriță este înduioșat până la lacrimi de o fetiță care cânta despre România. ”Eu plâng o dată la câțiva ani, însă copilașul ăsta mi-a mers la suflet...”, a spus dinamovistul.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »