JOI, 19 SEPTEMBRIE 2019

Sacrificiul, episodul 4. Diva (Oana Zăvoranu), întâlnire cu fostul iubit: E bine că nu ai pus burtă. Vrei să-mi cânți o serenadă sub balcon!?

Diva (Oana Zăvoranu) are parte de o întâlnire neașteptată cu Rapha (Damian Drăghici). ”E bine că nu ai pus burtă. Vrei să-mi cânți o serenadă sub balcon!?”, i-a transmis aceasta.

COMENTARII

Sacrificiul, episodul 12. Ioana (Oana Cârmaciu) și Andrei (Denis Hanganu), sex în camera de hotel

acum 4 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 12 Ioana (Oana Cârmaciu) și Andrei (Denis Hanganu) au parte de o partidă de sex în camera de hotel.

Sacrificiul, episodul 12. Lili (Michaela Prosan), umilită de toți invitații de la petrecere: A lăsat-o mirele la altar și...

acum 4 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 12, Lili (Michaela Prosan) este umilită de toți invitații de la cununia religioasă. ”A lăsat-o mirele la altar și...”, comentează aceștia.

Sacrificiul, episodul 12. Lili (Michaela Prosan) pregătește cununia religioasă cu Andrei (Denis Hanganu). Ce a făcut viitorul mire

acum 4 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 12, Lili (Michaela Prosan) pregătește cununia religioasă cu Andrei (Denis Hanganu). Iată ce a făcut viitorul mire.

Sacrificiul, episodul 12. Andrei (Denis Hanganu) o cere în căsătorie pe Ioana (Oana Cârmaciu)

acum 4 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 12, Andrei (Denis Hanganu) o cere în căsătorie pe Ioana (Oana Cârmaciu). ”Cred că în felul acesta putem să trecem peste ce s-a întâmplat între noi”, i-a transmis acesta.

Sacrificiul, episodul 12. Ioana (Oana Cârmaciu), propunere neașteptată pentru Robert (Daniel Nuță): Da, normal că vreau!

acum 4 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 12, Ioana (Oana Cârmaciu) îi face o propunere neașteptată pentru Robert (Daniel Nuță). ”Da, normal că vreau!”, a fost răspunsul acestuia.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »