VINERI, 23 AUGUST 2013

Avocații societăților Atena Group și Intact Group au depus la DNA o solicitare

Punerea sub învinuire a societăţilor Antena Group şi Intact Group de către DNA este tardivă şi nelegală, spun avocaţii celor două firme, într-o solicitare depusă la Direcţia Naţională Anticorupţie. În document se cere încetarea anchetării celor două entităţi în dosarul lui Sorin Alexandrescu. Reprezentanţii celor două firme spun că acestea nu pot fi acuzate de şantaj şi că DNA nu a venit cu nicio probă în plus faţă de cele adunate până în luna mai, atunci când s-a declanşat urmărirea penală împotriva lui Alexandrescu.

COMENTARII

Ion Cristoiu: Guvernul Orban pică!

acum 2 zile

Ion Cristoiu a făcut o analiză politică, vineri seară, la Antena 3. Potrivit jurnalistului, Ludovic Orban nu va rămâne premier.

Drum de coşmar cu trenul, oameni lăsaţi în frig

acum 2 zile

Călători lăsaţi în frig, uşi de tren care nu se mai deschid sau garnituri feroviare care nu reuşesc să mai plece de pe loc. Asta au descoperit reporterii Antena 3 când au călătorit cu trenul navetiştilor, de la Mogoşoaia la Gara de Nord. Ce alte probleme întâmpină oamenii pe...

Maşina avocatei lui Bebino, vandalizată

acum 2 zile

”Trăim într-o țară în care lumea își permite să te amenințe. Pe vremea Alinei Bica te amenința DNA cu pușcăria, acum te amenință interlopii'', a spus avocata Laura Vicol.

Gheorghe Dincă, huiduit şi înjurat la Tribunalul Olt

acum 2 zile

Gheorghe Dincă a fost huiduit şi înjurat de mulţimea adunată în faţa Tribunalului Olt. Înăuntru, el le-a cerut judecătorilor să-l elibereze şi să-l plaseze în arest la domiciliu. Cu alte cuvinte, voia să se întoarcă în casa ororilor. Instanţa i-a respins, însă, solicitarea....

Guvernul anulează planurile pentru două autostrăzi

acum 3 zile

Guvernul mai dă o lovitură: planul PSD privind autostrăzile Comarnic - Braşov şi Iaşi - Târgu Neamţ va fi anulat! Noul executiv renunţă la ideea de a mai construi şoselele de mare viteză prin parteneriat public privat.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »