MARTI, 01 OCTOMBRIE 2013

Oana Stănciulescu: E o premieră în toată lumea când o societate de presă este trimisă în judecată

"Un dosar cu foarte multe semne de întrebare, un dosar construit din capul locului foarte ciudat (...) Este o premieră în toată lumea, când o societate de presă este trimisă în judecată", a spus Oana Stănciulescu, realizator al emisiunii "Panorama".

COMENTARII

Ion Cristoiu: Guvernul Orban pică!

acum 13 ore

Ion Cristoiu a făcut o analiză politică, vineri seară, la Antena 3. Potrivit jurnalistului, Ludovic Orban nu va rămâne premier.

Drum de coşmar cu trenul, oameni lăsaţi în frig

acum 15 ore

Călători lăsaţi în frig, uşi de tren care nu se mai deschid sau garnituri feroviare care nu reuşesc să mai plece de pe loc. Asta au descoperit reporterii Antena 3 când au călătorit cu trenul navetiştilor, de la Mogoşoaia la Gara de Nord. Ce alte probleme întâmpină oamenii pe...

Maşina avocatei lui Bebino, vandalizată

acum 15 ore

”Trăim într-o țară în care lumea își permite să te amenințe. Pe vremea Alinei Bica te amenința DNA cu pușcăria, acum te amenință interlopii'', a spus avocata Laura Vicol.

Gheorghe Dincă, huiduit şi înjurat la Tribunalul Olt

acum 16 ore

Gheorghe Dincă a fost huiduit şi înjurat de mulţimea adunată în faţa Tribunalului Olt. Înăuntru, el le-a cerut judecătorilor să-l elibereze şi să-l plaseze în arest la domiciliu. Cu alte cuvinte, voia să se întoarcă în casa ororilor. Instanţa i-a respins, însă, solicitarea....

Guvernul anulează planurile pentru două autostrăzi

acum 1 zile

Guvernul mai dă o lovitură: planul PSD privind autostrăzile Comarnic - Braşov şi Iaşi - Târgu Neamţ va fi anulat! Noul executiv renunţă la ideea de a mai construi şoselele de mare viteză prin parteneriat public privat.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »