LUNI, 02 SEPTEMBRIE 2019

Agenția Vip. Actorul Dorel Vișan, confesiuni neaşteptate la 82 de ani. A învins boala la ficat printr-o metodă nemaiîntâlnită

Dorel Vişan, de profesie actor, face confesiuni neaşteptate la vârsta de 82 de ani. A învins boala la ficat printr-o metodă nemaiîntâlnită. Foarte puţini oameni reuşesc să treacă peste această cumpănă!

COMENTARII

Agenția Vip. Marinela Chelaru tună şi fulgeră după ce s-a spus că a murit

acum 12 ore

Marinela Chelaru dă de pământ cu cei care îi vor răul. Actriţa este mai nervoasă ca niciodată! Spune lucrurilor pe nume şi nu are de gând să se mai lase călcată în picioare!

Agenția Vip. Silvana Rîciu se pregăteşte să devină mămică pentru a treia oară

acum 13 ore

Bombă în showbiz! La o lună de la nuntă, se pregăteşte să devină mămică pentru a treia oară. Silvana Rîciu şi soţul ei vin în platoul "Agenţiei VIP" cu dezvăluiri despre viaţa de cuplu.

Agenția VIP. Ultima colecție nelansată a lui Răzvan Ciobanu. Imagini nemaivăzute!

acum 13 ore

Adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Cine este vinovatul pentru dispariţia fulgerătoare a celebrului designer! Dezvăluiri incredibile! Totul a fost făcut public abia acum, la evenimentul dedicat regretatului artist! Declaraţii exclusive, imediat!

O bombă sexy de la noi, dezmăţ în bucătărie! Denisa Despa vrea să se transforme într-o adevărată "gospodivă"!

acum 4 zile

Silueta sexy se menţine cu shaorma cu de toate! O bombă sexy de la noi, dezmăţ în bucătărie! Denisa Despa este paralelă cu gătitul, dar vrea să se transforme într-o adevărată "gospodivă"! În atenţia tuturor bărbaţilor! Cu această reţetă vă va da gata! La figurat sau la propriu!

A plecat în Dubai să-şi îndeplinească marele vis, dar a avut parte de o tragedie! Stela Bizdu nu mai poate purta proteza care o ajuta să meargă!

acum 4 zile

A plecat în Dubai să-şi îndeplinească marele vis, dar a avut parte de o tragedie! Nu mai poate purta proteza care o ajuta să meargă! Stela Bizdu vorbeşte pentru prima dată despre accidentul pe care l-a suferit pe tărâmul şeicilor!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »