LUNI, 25 NOIEMBRIE 2019

Agenția Vip. Artista Natalia Barbu și-a arătat pentru prima dată copilul, după opt ani de la naștere

Natalia Barby, inspirată de lumea îngerilor după moartea mamei! Artista care rupea topurile în urmă cu zece ani, revenire spectaculoasă! După opt ani, cântăreaţa şi-a arătat pentru prima dată fiul! Vezi motivul pentru care l-a ţinut ascuns de ochii curioşilor atâta timp.

COMENTARII

Agenția Vip. Kamara, apel disperat pentru fiul său grav bolnav

acum 39 minute

Kamara, apel disperat pentru fiul său grav bolnav! După ce a făcut primii paşi spre o viaţă mai bună, micuţul Leon are nevoie, din nou, de ajutor! Ce se întâmplă în aceste momente cu băieţulul.

Agenția Vip. Nicoleta Voicu a fost înconjurată de cele mai negre gânduri și a vrut să-și pună capăt zilelor: Am o problemă de sănătate din care se poate și muri

acum 42 minute

Nicoleta Voicu a fost înfiată la doar un an, a trăit în minciună aproape zece ani. Viaţa i-a dat palmă după palmă. În platoul Agenției Vip are parte de un ajutor neobişnuit! Specialistul o va ajuta să depăşească momentele grele prin citirea feţei!

Agentia Vip. Sexy Fachira, demonstrație în flăcări

acum 1 zile

Provocarea care dă panică vedetelor face o nouă victimă! Bomba sexy care arde la propriu ghiceşte gustările diabolice pregătite de Agenţii VIP! Dă bir cu fugiţii sau duce la capăt proba teribilă!

Agenția Vip. Artistul infidel, prins la mijloc între amanta însărcinată şi soţia furioasă

acum 1 zile

Nevasta înşelată, decizie şoc! Este hotărâtă să bage divorţ după ce soţul a continuat să o mintă! Dansatoarea care i-a furat minţile răbufneşte! Scandalul continuă în telenovela momentului.

Agentia Vip. Rita Mureșan, vacanță exotică în plin focar de coronavirus!

acum 1 zile

Rita Mureşan, vacanţă exotică în plin focar de coronavirus! Fosta creatoare de modă şi-a îndeplinit cea mai mare dorinţă şi ne povesteşte peripeţiile prin care a trecut în China.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »