SAMBATA, 27 IULIE 2019

Agenția VIP. Catinca Roman, cea mai cool mamă din showbiz, dezvăluiri fără perdea! De ce nu s-a căsătorit niciodată

Catinca Roman este singură şi liniştită! Invitată în emisiunea Agenția VIP, vedeta ne spune care este motivul real pentru care nu s-a căsătorit până acum şi cum arată bărbatul ideal pentru ea.

COMENTARII

Agenția Vip. Carmen Harra, achiziție neașteptată: Am cumpărat rochia purtată de Melania Trump

acum 8 ore

Carmen Harra, obsesia care ar fi putut s-o ducă direct în spatele gratiilor. Ar fi fost în stare să facă orice pentru o rochie. Şi nu orice rochie, ci ţinuta purtată chiar de Melania Trump. Acum o are în garderobă şi ne-o prezintă.

Agenția Vip. Saveta Bogdan, la cuţite cu Gabriela Cristoiu. De la ce s-au luat la ceartă

acum 8 ore

Mega-scandal în showbiz. Saveta Bogdan, la cuţite cu Gabriela Cristoiu. Cele două, faţă în faţă, pentru prima dată. De la ce s-au luat la harţă.

Agenția Vip. Dansatoarea Andreei Bălan, Ariadna Savu, de pe scenă, în bucătărie: Am renunțat la dans când au venit în viața mea copiii

acum 8 ore

Concurenta "Chefi la cuţite", traumatizată de bătăile primite de la fostul soţ. Acum Ariadna Savu este mamă singură pentru cei doi copii şi ne povesteşte dramele care i-au marcat viaţa, imediat.

Agenția Vip. Laura Lavric, mai tânără şi efervescentă ca niciodată, la 73 de ani

acum 8 ore

Laura Lavric, mai tânără şi efervescentă ca niciodată, la 73 de ani. Echipa "Agenţiei VIP" a fost pe urmele interpretei de muzică populară, de ziua ei. Artista şi-a deschis inima şi ne-a vorbit despre cele mai grele clipe prin care a trecut, într-un interviu exclusiv.

Agenția Vip. Nuami Dinescu, cele mai sincere confesiuni: Știu cum arată depresia, trăiesc cu ea de 25 de ani

acum 8 ore

Visul din copilărie nu i s-a împlinit. Nuami Dinescu a vrut să devină profesoară, dar a picat examenul, iar astăzi este una dintre cele mai apreciate actriţe de la noi. A renunţat la bairamurile de acasă, iar anul acesta şi-a serbat ziua de naştere într-un mod inedit: printre animale.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »