JOI, 17 OCTOMBRIE 2019

Agenția VIP. Emy Alupei, batjocorită de colegi şi profesori în şcoală. Ce sfaturi trebuie să urmeze ca să depăşească perioada de calvar

Emy Alupei a fost batjocorită de colegi şi profesori în şcoală, iar acum este fenomenul noii generaţii în muzică! Artista vine în platoul "Agenţiei VIP" alături de omul care i-ar putea schimba destinul! Ce sfaturi trebuie să urmeze ca să depăşească perioada de calvar prin care a trecut.

COMENTARII

Nuntă mare în lumea muzicii populare! Valentin Sanfira şi frumoasa Codruța Filip se căsătoresc!

acum 3 zile

Mare nuntă, în lumea muzicii populare! Îndrăgitul interpret, Valentin Sanfira e hotărât să renunţe la burlăcie. Artistul s-a îndrăgostit nebuneşte de frumoasa Codruța Filip. Cei doi au stabilit deja detaliile nunţii şi sunt pregătiţi să le împărtăşească cu noi.

Soția manelistului Ali Sultanu și amantă însărcinată s-au luat la bătaie! "Ia mâna de pe mine"

acum 3 zile

Situația pare să degenereze în scandalul momentului din showbiz. După ce Flori a stat față-n față cu soția bărbatului cu care susține că are un copil și că au avut o relație, iată că lucrurile au luat o întorsătură serioasă. Cele două s-au luat la bătaie în direct.

Trio-ul amoros care şochează România! Amanta unui celebru cântăreţ a rupt tăcerea la Agenţia VIP!

acum 5 zile

Este amantlâcul momentului în showbiz! El, un celebru cântăreţ, ea, dansatoare din buric! La mijloc, soţia extrem de furioasă şi copilul pe care amanta îl aşteaptă. Amanta rupe tăcerea, în premieră, la "Agenţia VIP", după ce artistul nu vrea să mai audă de ea!

Mihai Trăistariu a făcut bilanţul investiţiilor de la Eurovision

acum 5 zile

Câţi bani a investit cel mai ambiţios artist de la noi în piesele pentru Eurovision şi care este ţara în care s-a înscris anul acesta, după şocul primit!

Mihai Trăistariu, în război cu reprezentantul României la Eurovision?

acum 5 zile

Mihai Trăistariu, în război cu reprezentantul României la Eurovision? Artistul face primele declaraţii despre vocea care va urca pe scena de la Roterdam! Scandalul abia acum începe!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »