MIERCURI, 24 IULIE 2019

Agenția Vip. Sanda Ladoși face acrobații în aer, după ce viața ei s-a schimbat la 180 de grade

Sanda Ladoşi, bombă sexy la aproape 50 de ani! Una dintre cele mai iubite artiste de la noi, transformare incredibilă! Şi-a schimbat viaţa la 180 de grade.

COMENTARII

Agenţia Vip. Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, adevărul despre căsnicia lor, după ce bârfele îi dădeau aproape divorţaţi

acum 22 ore

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au vorbit pentru prima dată la TV deschis despre începuturile relaţiei. Adevărul despre căsnicia lor, după ce bârfele îi dădeau divorţaţi.

Agenția Vip. Delia Barbu a fost la un pas să orbească: Mergeam pe stradă și vedeam totul dublu

acum 23 ore

Destin întunecat. A fost la un pas să orbească, acum şase ani a semnat actele de divorţ şi îşi creşte copilul singură. O cunoscută cântăreaţă de la noi, faţă în faţă cu omul care ar putea să-i schimbe viaţa. Sfaturile la care trebuie să fiţi ochi şi urechi.

Agenția Vip. Mariana Calfa, show cu capre, găini și rațe. Câte animale are în casă vedeta

acum 23 ore

Centrul Capitalei, "inundat" de animale domestice. Prinţesa de la Castel ne deschide poarta grădinii zoologice de la castel. Numărăm, în direct, câte animale are în casă celebra Mariana Calfa şi le aflăm povestea, pas cu pas.

Agenția Vip. Ozana Barabancea, victima unui furt de identitate: Este neplăcut să afli că îți este folosită imaginea pentru diverse medicamente

acum 23 ore

Ozana Barabancea este victima unui furt de identitate. ”Este neplăcut să afli că îți este folosită imaginea pentru diverse medicamente”, a declarat vedeta la Agenția Vip.

Agenția Vip. Rita Mureşan: Întotdeauna mi-am ținut copiii departe de relațiile mele

acum 23 ore

Rita Mureşan a vorbit la Agenția Vip despre familie, și nu numai. ”Întotdeauna mi-am ținut copiii departe de relațiile mele”, a declarat aceasta.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »