VINERI, 11 OCTOMBRIE 2019

Agentia Vip. A văzut lumea de dincolo şi s-a înspăimântat! Edith Piaf de România s-a trezit din morţi şi a avut o viziune incredibilă!

Invitată la "Agenția ViP", cântăreața Luminița Pauliuc, cunoscută că “Edith Piaf de România", a povestit, în direct, ce a văzut când a fost în moarte clinică.

COMENTARII

Ce decizie a luat Maria Buză după întoarcerea din Asia Express

acum 20 ore

Maria Buză şi soţul ei, George Pătraşcu, despărţiţi după aproape 25 de ani de căsnicie! Cum a reuşit să treacă soţul artistei peste perioada în care nu a avut-o alături şi ce decizie a luat Maria Buză după întoarcerea din Asia Express

Interviu exclusiv cu "Regele audienţelor"! Cum a fost surprins Dan Negru la ziua de naştere!

acum 20 ore

Dan Negru, sărbătorit la "Agenţia VIP"! Showmanul alături de care aţi făcut Revelionul în ultimii 20 de ani, dezvăluiri de senzaţie, la ceas de sărbătoare!

Agenția Vip. Kamara, apel disperat pentru fiul său grav bolnav

acum 3 zile

Kamara, apel disperat pentru fiul său grav bolnav! După ce a făcut primii paşi spre o viaţă mai bună, micuţul Leon are nevoie, din nou, de ajutor! Ce se întâmplă în aceste momente cu băieţulul.

Agenția Vip. Nicoleta Voicu a fost înconjurată de cele mai negre gânduri și a vrut să-și pună capăt zilelor: Am o problemă de sănătate din care se poate și muri

acum 3 zile

Nicoleta Voicu a fost înfiată la doar un an, a trăit în minciună aproape zece ani. Viaţa i-a dat palmă după palmă. În platoul Agenției Vip are parte de un ajutor neobişnuit! Specialistul o va ajuta să depăşească momentele grele prin citirea feţei!

Agentia Vip. Sexy Fachira, demonstrație în flăcări

acum 4 zile

Provocarea care dă panică vedetelor face o nouă victimă! Bomba sexy care arde la propriu ghiceşte gustările diabolice pregătite de Agenţii VIP! Dă bir cu fugiţii sau duce la capăt proba teribilă!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »