JOI, 01 AUGUST 2019

Povestea emoţionantă a celui mai tânăr pilot din Europa! La doar 15 ani, Claudiu se bate cu greii drifturilor!

Cel mai tânăr pilot din Europa, interviu în exclusivitate la Agenţia VIP, despre prima lui victorie, la doar 15 ani! A avut parte de un accident teribil, dar nu s-a lăsat şi este hotărât să se bată cu greii drifturilor! Povestea emoţionantă a tânărului care duce România pe podiumurile mondiale

COMENTARII

Agenția Vip. Carmen Harra, achiziție neașteptată: Am cumpărat rochia purtată de Melania Trump

acum 7 ore

Carmen Harra, obsesia care ar fi putut s-o ducă direct în spatele gratiilor. Ar fi fost în stare să facă orice pentru o rochie. Şi nu orice rochie, ci ţinuta purtată chiar de Melania Trump. Acum o are în garderobă şi ne-o prezintă.

Agenția Vip. Saveta Bogdan, la cuţite cu Gabriela Cristoiu. De la ce s-au luat la ceartă

acum 7 ore

Mega-scandal în showbiz. Saveta Bogdan, la cuţite cu Gabriela Cristoiu. Cele două, faţă în faţă, pentru prima dată. De la ce s-au luat la harţă.

Agenția Vip. Dansatoarea Andreei Bălan, Ariadna Savu, de pe scenă, în bucătărie: Am renunțat la dans când au venit în viața mea copiii

acum 7 ore

Concurenta "Chefi la cuţite", traumatizată de bătăile primite de la fostul soţ. Acum Ariadna Savu este mamă singură pentru cei doi copii şi ne povesteşte dramele care i-au marcat viaţa, imediat.

Agenția Vip. Laura Lavric, mai tânără şi efervescentă ca niciodată, la 73 de ani

acum 7 ore

Laura Lavric, mai tânără şi efervescentă ca niciodată, la 73 de ani. Echipa "Agenţiei VIP" a fost pe urmele interpretei de muzică populară, de ziua ei. Artista şi-a deschis inima şi ne-a vorbit despre cele mai grele clipe prin care a trecut, într-un interviu exclusiv.

Agenția Vip. Nuami Dinescu, cele mai sincere confesiuni: Știu cum arată depresia, trăiesc cu ea de 25 de ani

acum 7 ore

Visul din copilărie nu i s-a împlinit. Nuami Dinescu a vrut să devină profesoară, dar a picat examenul, iar astăzi este una dintre cele mai apreciate actriţe de la noi. A renunţat la bairamurile de acasă, iar anul acesta şi-a serbat ziua de naştere într-un mod inedit: printre animale.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »